Halálos iramban 9

Vin Diesel két másik visszatérőt is megerősített a Halálos iramban 9. részben

Néhány hete már forog a Halálos iramban franchise kilencedik része, amihez most két újabb szereplő csatlakozott a korábbi részekből.

Néhány hete már forog a Halálos iramban franchise kilencedik része, amihez most két újabb szereplő csatlakozott a korábbi részekből.

Idén sem maradunk Halálos iramban film rész nélkül, ugyan az augusztusban érkező rész egy spin-off lesz Dwayne Johnson és Jason Statham páros kalandjáról, de jövőre már a főszériából látunk egy újabb részt, melyben a jelek szerint még nagyobb lesz a család. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Vin Dieselnek hála pár hete megtudtuk, hogy már forog a Halálos iramban 9. rész, most pedig azt erősítette meg közösségi oldalán, hogy Charlize Theron, valamint Helen Mirren színésznők visszatérnek a 2017-es debütálásuk után. Előbbi a gonosz Cipher-t alakította, és ő volt az első női gonosztevője a szériának, míg utóbbi Magdalene Shaw-t alakította a történetben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Week 3! The world’s saga… it’s CENA not SENNA Vin. Haha. All love, always. #Fast92020 #Fatherhood #GratefulVin #PaMiGente

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés,

Szigorú titoktartás előzi meg a Halálos iramban következő rész történetét, nehéz megmondani, hogy ezúttal a Toretto család mivel, vagy kivel találja szembe magát, de kötve hinnénk, hogy Cipher visszahozása jót jelentene Vin Dieselékre nézve, alighanem most is csak bajt hoz majd a család fejére.

A Halálos iramban 9. rész bemutatóját 2020. május 22-én tartják az Egyesült Államokban, melyben új belépőként John Cena is ott lesz, aki pletykák szerint Dwayne Johnson és Vin Diesel perpatvara miatt a The Rock megüresedő szerepére ugrik majd be.

Total
18
Shares
Previous Article

Első látásra: Nintendo Switch Lite

Next Article

Kiszivárogtak a Star Wars: Skywalker kora rohamosztagosai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!