Főoldal Játékok Vihar közeleg Cusima szigete felé
Játékok

Vihar közeleg Cusima szigete felé

Új előzeteseken csodálhatjuk meg a közelgő Sony exkluzívot.

715
ghost of tsushima 1

Még fel sem ocsúdtunk The Last of Us Part II okozta sokkból, máris látótávolságba került a következő PlayStation exkluzív, a Ghost of Tsushima. A játék kicsit több, mint két hét múlva, július 17-én érkezik, így hát nem meglepő, ha előzetesek érkeznek hozzá.

Az Európának szánt trailer egy közelgő viharról mesél. Cusima a pusztulás szélén áll, a mongolok teljesen lerombolták a szebb napokat látott szigetet. Jin Sakai utolsó esélye, hogy mindent feláldozva megmentse, ami otthonából megmaradt. A szabadságért pedig lehet, hogy a szamuráj tradíciókat is félre kell tennie és új utakat kell találnia a végső győzelem felé.

De van nekünk négy japán előzetesünk is. A klipek egyenként húsz másodpercesek, valószínűleg kevesen fogják megérteni a szövegét, de a japán szinkron autentikus hangulatot ad. Ne felejtsétek, hogy akár így is játszhatjuk majd a játékot, persze a magyar felirat mankóként nem árt majd, akárhogy is választunk.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események