Wide Screen
Image default
Gamer

Videón a Star Wars: Dark Forces rajongói remakeje!

A Star Wars Episode I: Racer sikerén felbuzdulva most egy másik régi játékot is láthatunk majd felújítva.

Sok-sok rajongó gondolja úgy, hogy az Electronic Arts sajnos bőven nem hozza ki azt a potenciált a franchiseból amit elvárnának tőlük. Tehát nem meglepő módon a fanatikusok próbálják saját álmaikat megvalósítani, az ésszerűség keretein belül.

A single player játékok hatalmas reneszánszukat élik mostanában. Tavaly rengeteg példát lehetett látni arra, hogy egy jól kidolgozott egyjátékos kampány sok-sok felhasználót érdekelt és nagyon nagy sikereket ért is el bizonyos díjátadókon. Ezzel ellentétben az EA tartja magát a saját elképzeléséhez, szerintünk az ilyen fajta játékok nem igazán mozgatják meg az embereket manapság.

A klasszikus, még a LucasArts által készített Star Wars játékok nem az EA álláspontját követik, így egy teljes rajtuk felnevelkedett nemzedék nem tud azonosulni velük. Észrevehettük ezt az előző Star Wars Episode I: Racer Unreal 4 motorjával való feldolgozásának sikerén is.

Most egy még régebbi játékot vettek elő, hiszen a Star Wars: Dark Forces-t kezdték átdolgozni az Epic grafikai motorján. Ellenfelet igaz nem láthatunk a videóban, viszont már ebből teljes átérződik a Csillagok háborúja hangulat. Rajongói projekt ugyan, de az a Jason Lewis a vezetője, aki az Obsidian Entertainmentnél dolgozik jelenleg senior művészként. Reméljük nem kaszálja el az EA a kezdeményezést és nemsokára talán játszhatunk is vele.

Még több a témában...

[SPOILER] visszatér az Obi-Wan Kenobi spin-offban?

Kévés Bence Mihály

[E3 2019] Így néz ki mozgás közben a Star Wars Jedi: Fallen Order!

Héja Szabolcs

[PLETYKA] Kiderült, hogy miről fog szólni az Obi-Wan Kenobi spin-off

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább