Videón a Star Wars: Dark Forces rajongói remakeje!

A Star Wars Episode I: Racer sikerén felbuzdulva most egy másik régi játékot is láthatunk majd felújítva.

A Star Wars Episode I: Racer sikerén felbuzdulva most egy másik régi játékot is láthatunk majd felújítva.

Sok-sok rajongó gondolja úgy, hogy az Electronic Arts sajnos bőven nem hozza ki azt a potenciált a franchiseból amit elvárnának tőlük. Tehát nem meglepő módon a fanatikusok próbálják saját álmaikat megvalósítani, az ésszerűség keretein belül.

A single player játékok hatalmas reneszánszukat élik mostanában. Tavaly rengeteg példát lehetett látni arra, hogy egy jól kidolgozott egyjátékos kampány sok-sok felhasználót érdekelt és nagyon nagy sikereket ért is el bizonyos díjátadókon. Ezzel ellentétben az EA tartja magát a saját elképzeléséhez, szerintünk az ilyen fajta játékok nem igazán mozgatják meg az embereket manapság.

A klasszikus, még a LucasArts által készített Star Wars játékok nem az EA álláspontját követik, így egy teljes rajtuk felnevelkedett nemzedék nem tud azonosulni velük. Észrevehettük ezt az előző Star Wars Episode I: Racer Unreal 4 motorjával való feldolgozásának sikerén is.

Most egy még régebbi játékot vettek elő, hiszen a Star Wars: Dark Forces-t kezdték átdolgozni az Epic grafikai motorján. Ellenfelet igaz nem láthatunk a videóban, viszont már ebből teljes átérződik a Csillagok háborúja hangulat. Rajongói projekt ugyan, de az a Jason Lewis a vezetője, aki az Obsidian Entertainmentnél dolgozik jelenleg senior művészként. Reméljük nem kaszálja el az EA a kezdeményezést és nemsokára talán játszhatunk is vele.

Total
12
Shares
Previous Article
Transformers

A Paramount a Transformers: Az utolsó lovag folytatásán dolgozik

Next Article

 Rage 2 az erősebb konzolokon sem fog futni 4K-ban

Related Posts