Wide Screen
Image default
Filmek

Venom nem része a Marvel Moziverzumnak!

Nem kérdés többé, a Venom nem része a Marvel Moziverzumnak, így Pókember sem kap szerepet a Sony spin-offjában.

Nem kérdés többé, a Venom nem része a Marvel Moziverzumnak, így Pókember sem kap szerepet a Sony spin-offjában.

Annak ellenére, hogy az elmúlt félévben több olyan pletykát is olvasni lehetett, hogy Tom Holland alakításában Pókember szerepelni fog a Sony első Pókember univerzum spin-offjában, a Venomban, most egy megjelent cikk megerősítette, hogy a Venom semmilyen kapcsolatot nem ápol a Marvel Moziverzummal, így tehát sem Peter Parkerrel, sem a Pókemberrel nem akad össze Venom bajsza.

Nemrégiben az Entertainment Weeky bemutatott egy teljesen új képet Venomról, de a következő héten újabb részleteket hoznak nyilvánosságra a filmről a San Diego-i Comic-Conon. A most megjelent cikkben Ruben Fleischer és Tom Hardy főszereplő osztott meg néhány gondolatot a projektről, mit terveznek a szimbiotával, de egyetlen egy utalást sem tettek a Pókemberről. Nos, elképzelhető, hogy ez is csak ügyes marketinghúzás, és meglepetésként fog érni minket a falmászó felbukkanása, de erre konkrét utalást eddig sohasem kaptunk.

A Sonynak a Venom az első olyan spin-off filmje, ami a Pókember képregények karakterein alapul, bár ez egy különálló világ a tavaly bemutatott Pókember: Hazatéréstől. Ez nem része annak az egyezségnek, amit a Sony és a Disney kötött a Pókember jogokról, hogy felhasználják őt a Marvel Moziverzumban.

Annyi szent, hogy jövő hét pénteken érkezik egy új előzetes a filmhez, amit talán a világhálón is bemutatnak majd, de hogy részleteket tudunk meg az október 6-án érkező Venomról, abban biztosak lehetünk.

A Hangya és a Darázs mozis poharakat toppereket itt tudtok vásárolni.

Még több a témában...

Nagyon gyenge lábakon áll, de pletyka szerint Tom Hardy lehet a következő James Bond

Kévés Bence Mihály

Tiszta víz került a pohárba a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitása ügyében

Sinka Tamás

Az új God of War játék volt a PlayStation showcase meglepetése

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat