Főoldal Filmek Véletlenül Emma Watson helyett a fiatal Emma Robertsről szúrtak be egy képet a Harry Potter 20. évforduló – Visszatérés Roxfortba különkiadásába
Filmek

Véletlenül Emma Watson helyett a fiatal Emma Robertsről szúrtak be egy képet a Harry Potter 20. évforduló – Visszatérés Roxfortba különkiadásába

Roppantúl kellemetlen.

568
Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba

A Harry Potter 20. évforduló – Visszatérés Roxfortba című különkiadás egy csodálatos visszatekintés a hússz évvel korábban bemutatott Harry Potter-filmsorozathoz, ugyanakkor egy apró hiba egyaránt feltűnt varázslóknak és mugliknak, mivel véletlenül Emma Roberts gyerekkori fotóját szúrták be Emma Watson képe helyett.

A The Wrap beszámolója szerint Watson, aki mind a nyolc filmben Hermione Grangert alakította, felidézte a különkiadásban, hogy nyolcéves korában a regények milyen nagy hatással voltak családjára. Miközben beszélt, egy fotót mutattak a fiatal Emmáról, de sokaknak feltűnt a premier után, hogy csak az Emma név stimmel a képen, ugyanis Emma Watson gyerekkori képe helyett valaki mást szúrtak be.

Helyette a Scream Queens és az American Horror Story című sorozatokból ismerős Emma Roberts fotóját sikerült beilleszteni a videóba. Az egyik rajongónak szemet szúrt a hiba, aki közösségi oldalán prezentálta is a hibát azzal, hogy egymás mellé tette a filmben látott képet Emma Roberts fotójával, amit a színésznő évekkel korábban megosztott Instagramon.

A különkiadás producerei gyorsan reagáltak a bakira, és már lecserélték a hibás képet Emma Watson gyerekkori képére az HBO műsorán.

“Jól figyeltek a Harry Potter rajongók! Egy rosszul felcímkézett fotó szerkesztési hibájára hívtátok fel a figyelmünket. Az új verzió már elérhető” – állt a The Wrapnek küldött közleményben.

Ezt az apró hibát félretéve, a különkiadás mindenképpen megér egy misét a rajongóknak. Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson a nyolc Harry Potter-film összes nagyra becsült szereplőjével együtt újra visszatérnek Roxfortba, hogy megünnepeljék a mágikus filmes univerzum 20 éve bemutatott első filmjének, a Harry Potter és a bölcsek kövének évfordulóját. A különleges, retrospektív film elmeséli, hogyan készült minden idők egyik legelbűvölőbb közönségkedvence: újonnan leforgatott mélyinterjúkon és a szereplők beszélgetésein keresztül tárul fel újra ez a varázslatos világ, amely a mai napig az egyik legkedveltebb filmes franchise.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...