Wide Screen
Image default
Játékok

Végre PS4-re is megérkezhet a Cuphead

Ismét árulkodott a PS Store.

A Studio MDHR klasszikussá vált platformere kalandos utat járt be a megjelenése óta. 2017-es megjelenése idején Windows- és Xbox-exkluzív cím volt, azonban még az adott év őszén megjelent macOS-re, később Nintendo Switchre is, ma pedig már Tesla autókban is játszható. A listából azonban továbbra is hiányzik a PlayStation 4, ám ez megváltozni látszik egy ma reggeli szivárgásnak köszönhetően.

Egy Twitteren megjelent posztban látható, ahogy a Cuphead logóját a PlayStation Store felületén szemléli egy felhasználó a New Games, azaz Új megjelenések szekción belül. Az ikonra kattintva nem jelent meg a játék információs felülete, és a szivárgás óta már a puszta logót is eltüntette a Sony, de mindenképpen hitelesnek és logikusnak tűnik az információ. Megerősítést valószínűleg a Summer Game Fest mai speciális bejelentkezésével kaphatunk majd.

Nagy év lehet ez a Cuphead életében, ha a PS4 megjelenés is hivatalossá válik. A jelenleg a Netflix által készített animációs sorozaton kívül a The Delicious Last Course című DLC is érkezik az alapjátékhoz. Mivel a kiegészítő megjelenését 2020 végére garantálták a fejlesztők, logikus azt gondolni, hogy szeretnék az összes elérhető platformra egyszerre megjelentetni a lezárást.

Még több a témában...

TESZT: art of rally

Sinka Tamás

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat