Végre megérkeztek a PlayStation ingyenes játékai április hónapra

Nemsokkal a redmondiak után a japánok is bejelentették a saját ingyenes játékaikat az internetes előfizetésükhöz.

Nemsokkal a redmondiak után a japánok is bejelentették a saját ingyenes játékaikat az internetes előfizetésükhöz.

Ahogy már tudhatjuk, a Sony nem ad többé ajándék játékot PS3 és PS Vita konzolhoz, cserébe viszont jobban megerőltetik magukat PS4-es fronton. Betartva ígéretüket, ez a hónap is erős lesz. Akcióban bővelkedő, izgalmas április előtt állnak a PS felhasználói.

Első játék a Conan Exiles, amely egy nem is olyan régi mű. A Funcome a játékosra bízza, hogy milyen küldetéseket választ ki a saját barbárjával, amely nagy szabadságot jelent. Nem annyira erős, mint amit vártak tőle. Azonban, ha nem nagy elvárásokkal állunk neki játszani egészen szórakoztató alkotás ez.

A másik egy Dark Souls klón, a The Surge. Meglepően pozitív számára ez az összehasonlítás, hiszen amit csinál azt egészen jól teszi. A harcrendszer zseniális, továbbá előnyére válik még a körítés is, hiszen nem egy sokadik fantasy környezetben helyet foglaló játék, hanem egy igazi Sci-Fi világba kalauzol el.

Erős hónapra számíthatnak mind az Xbox mind a PlayStation felhasználók, hiszen az ingyenes játékok áprilisban is zseniálisak lesznek.

Total
12
Shares
Previous Article
Star Wars: Episode IX

Kiszivárgott a Star Wars: Episode IX posztere, több karakter neve és jelmeze is

Next Article
Alien

Már a tervezőasztalnál kaszát kapott az élőszereplős Alien-sorozat

Related Posts