Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Végre megérkezett a Zombieland: Double Tap első előzetese

Nem keveset késett a Zombieland: Double Tap előzetese, de amiért ennyire brutálisan jó lett, megbocsájtunk a Sonynak ezért.

Nem keveset késett a Zombieland: Double Tap előzetese, de amiért ennyire brutálisan jó lett, megbocsájtunk a Sonynak ezért.

Quentin Tarantino a Volt egyszer egy… Hollywood kilencedik mozifilm bemutatójával egy időben a Sony Pictures végre kiadta a Zombieland: Double Tap második rész első teaser előzetesét, amire már nagyon régóta vártak a rajongók. Ruben Fleischer rendező a Venom kitérője után visszatért a franchisehoz, hogy tíz évvel a nagy sikerű első rész után bemutassa többedmagával a csapat következő nagy kalandját a zombilakta Amerikának.

A direktor mellett nemcsak hogy az eredeti szereplőkkel, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin főszereplésében várhatjuk a második részt, de még Rhett Reese és Paul Wernick a Deadpool forgatókönyvírói is elfogadták a felkérést, hogy David Callaham (Wonder Woman 1984) hathatós közbenjárásával elkészítsék a Zombieland: Double Tap forgatókönyvét.

Ugyanakkor az új rész a régi főszereplőkön kívül számos új karaktert is felsorakoztat, akiket Zoey Deutch, Avan Jogia, Rosario Dawson, Thomas Middleditch és Luke Wilson kelt életre a filmvásznon, ráadásként pedig az első rész Szellemirtós cameoja után Dan Aykroyd és Bill Murray is tiszteletét teszi a kalandban.

A káosszal sújtott Amerikát járva, ami a Fehér Háztól egészen a déli vidékekig kiterjed, a zombivadászok új zombikkal találják szembe magukat, amik az első rész óta fejlettebbek lettek, miközben új túlélőkkel is találkoznak. De a csapatnak leginkább a növekvő fájdalmaikkal kell szembenézniük.

A Zombieland: Double Tap bemutatója október 18-án lesz.

Még több a témában...

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Kévés Bence Mihály

A Sony a Zombieland és a Venom rendezőjét szemelte ki az Uncharted-film élére

Kévés Bence Mihály

A Paramountnál landoltak Damien Chazelle következő filmjének jogai

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat