Végre megérkezett a Hitman 3

A mai nappal elérhetővé vált a 47-es ügynök befejező kalandja.

Mától elérhető a World of Assassination trilógia drámai lezárása, a Hitman 3, melyben a játékosok egy világ körüli útra indulhatnak a visszatérő, kegyetlen hivatásos bérgyilkos 47-es ügynökkel. Számos sandbox helyszínt bejárva egész karrierjének legfontosabb megbízásai nyomában. Az év első AAA alkotása a külföldi kritikák alapján talán a széria legjobbjára sikerült. Ha ilyen címek érkeznek továbbra is 2021-ben, nem lesz okunk panaszkodni egy kicsit sem.

Az Ügynökségtől Diana Burnwood oldalán a 47-es ügynök egyesíti erejét rég elveszett barátjával, Lucas Grey-jel, hogy kiiktassák Providence partnereit, de ahogy vadászatuk fokozódik, alkalmazkodásra kényszerülnek. Mikor a por leszáll, a 47-es ügynök és a világ amiben él, már sosem lesz ugyanaz. A Bjarke Niemann zenéjével és Mindy Jones hangjával aláfestett új előzetes betekintést ad a játékosoknak a változatos helyszínekbe, játékmenet lehetőségekbe és az izgalmas narratívába.

Nagyon jó értékelések érkeztek az év első AAA játékához, sokak szerint ebben a részben ért fel a csúcsra az új széria. Az IO Interactive “sajnos” továbblép a híres kopasz ügynöktől, hiszen lecserélik őt egy szintén elég jól ismert kollégájára. Ha a 007-es alkotás hasonlóan jó lesz, mint a Hitman 3, akkor nagyon fényes jövő elé nézhet a dán fejlesztőbrigád. A Hitman 3 mától országszerte kapható PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és PC-re.

Total
2
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision hat új gonosztevőnek is megágyaz az első epizódokban

Next Article
Netflix

A Netflix előfizetőinek száma már meghaladja a 200 milliót

Related Posts