Végre megcsodálhatjuk közelebbről is az új S.T.A.L.K.E.R.-t

A megjelenési célt is megerősítették az ukrán fejlesztők az új videó kiadásával.

Az ukránok nagyon hosszú hallgatást törtek meg egy tavalyi Xbox eseményen, ahol láthattuk, készül már az új játékuk és csak Microsoft ökoszisztémára fog érkezni. Egyfajta exkluzivitás ez is, hiszen így kihagyják a PlayStation konzolokat a mókából. Az első előzetesnél most konkrétabb dolgokat láthatunk, hiszen az új trailerben az anyag in-engine van felvéve, tehát az alkotás motorjával csináltak azt.

A főszereplőnk Skif lesz, akinek a kalandjait követhetjük majd a veszélyes zónán keresztül. A fejlesztők szerint ebből az előzetesből átélhetjük a játék hangulatát, ami beszippantja az embert. Gyorsan változnak a körülmények körülöttük, szinte egy szempillantás alatt tud teljesen felfordulni a világ, amit addig láttunk. Az állandó veszély érzését is próbálják átadni a gitárral a háttérben, ami már olyan jól ment az előző részekben. Ezt az eszközt egyébként használják a Metro részek is, ott is nagy sikerrel.

A megjelenési dátumáról még mindig nem tudunk konkrétat, azonban a fejlesztők ígérete szerint megpróbálják még a 2021-es év során prezentálni a játékot. Ez természetesen nagyban függ majd attól, milyen ütemben tudnak haladni a munkával. Mindenesetre ha idén ki akarják adni, akkor valószínűleg legkésőbb nyáron már játékmenetet is láthatunk belőle. Igazán zsúfolt esztendő áll előttünk, jobbnál-jobb művekkel. Lassan annyi alkotást jelentenek be az idei évre, hogy csak a fejünket kapkodjuk a hírek hallatán. 

Total
1
Shares
Previous Article
Ezra Miller

A hírek szerint néhány hónapon belül kezdetét veszi a The Flash forgatása

Next Article

Az Xbox főnöke elképesztően izgatott a jövővel kapcsolatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!