Főoldal Játékok Végre kiderült mikor jut ki Japánból a Yakuza: Like a Dragon
Játékok

Végre kiderült mikor jut ki Japánból a Yakuza: Like a Dragon

Novemberig már fejen állva is kibírjuk!

641
Yakuza Like a Dragon EU

A Yakuza: Like a Dragon 2020. januárjában jelent meg Japánban és már az első DLC csomagon is túl vannak a szigetországbeli lakosok. Eddig nem is tudtuk mikorra várjuk a játék más régióban való megjelenését. A SEGA a Comic Con @ Home keretében végre megtörte a hallgatást és előzetest adott ki Heroes of Tomorrow címen. A kedvcsináló bemutatja a robbanékony és dinamikus RPG játékmenetet, a főhős Ichiban Kasuga és szedett-vedett csapata főszereplésével. Mindig is szerettél volna egy csapat középkorú „hőst” látni, ahogy masszív építőipari járművekkel küzdenek, egy arcápolóval verik el a port a huligánokon, vagy galambok áradatát idézik meg? A Like a Dragonban mindez megvan.

A Yakuza: Like a Dragon angol szinkront is tartalmazni fog, a karaktereket pedig számos tehetséges színész kelti majd életre. Köztük az elismert TV-s és filmes színész, George Takei. A Suluként megismert Takei, a nagyhatalmú pátriárkának, Masumi Arakawanak kölcsönzi majd a hangját. Aki a Tojo Klán yakuza birodalmának elpusztításával lendíti mozgásba a konfliktust az összetett és csavaros narratíva szívében. A játék emellett angol, francia, olasz, német és spanyol feliratot is tartalmazni fog.

A Yakuza széria legújabb tagja az Xbox Series X, Xbox One, PC és PlayStation 4 verzió mellett PlayStation 5-re is elérhető lesz. A játék támogatni fogja az Xbox Series X Smart Delivery funkcióját is. Biztosítva a játékosokat arról, hogy elég csupán egyszer megvenniük ahhoz, hogy Xbox One vagy Xbox Series X konzolon is játszhassanak vele. A PlayStation 5 frissítési mód egyelőre kidolgozás alatt áll és egy későbbi időpontban kerül bejelentésre. A Yakuza: Like a Dragon megjelenésére tehát valamikor 2020. novemberében számíthatunk.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...