Végre itt van kézi konzolokon is a LEGO Jurassic World

Az egyik legszórakoztatóbb LEGO játék megérkezett Nintendo Switch-re is.

Az egyik legszórakoztatóbb LEGO játék megérkezett Nintendo Switch-re is.

A Warner Bros. Interactive Entertainment, a TT Games, a The LEGO Group és a Universal Games and Digital Platforms örömmel jelenti be, hogy nagy sikerű 2015-ös játékuk, a LEGO Jurassic World mától Nintendo Switch-re is kapható, a handheld mód támogatásnak köszönhetően pedig az új Nintendo Switch Lite-on is élvezhető.

https://youtu.be/jyfRQXhvRaA

A TT Games fejlesztésében készült és a Warner Bros. Interactive Entertainment által kiadott LEGO Jurassic World a Universal Pictures és az Amblin Entertainment epikus Jurassic World sorozatának több, mint két évtizedét öleli fel. A játék a Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III és Jurassic World izgalmas kalandjait LEGO formában, a TT Games jellegzetes humorával fűszerezve mutatja be felejthetetlen jeleneteivel és akciójával együtt, így a rajongók újra átélhetik a filmek cselekményét, ahogy kedvük szerint fedezik fel Isla Nublar és Isla Sorna hatalmas területeit.

 

„A LEGO® Jurassic World a valaha volt egyik legnépszerűbb LEGO játék, és örülünk, hogy játékosok új generációjának is elhozhatjuk Nintendo Switch-en” mondta Jonathan Smith „Minden korosztályú játékos imádni fogja, hogy újra átélheti a filmek izgalmát LEGO formában otthon, vagy akár bárhol a világon.”

A játékosok a filmek hősei, köztük Dr. Ian Malcolm, Dr. Henry Wu, Claire Dearing, Owen Grady és más karaktereket irányítva járhatnak be 20 sztori pályát, valamint gyűjthetnek dinoszaurusz DNS-t tartalmazó értékes borostyánköveket. Az összegyűjtött DNS-ekből a játékosok teljesen eredeti dinoszauruszokat készíthetnek a Dino Customiser segítségével, variálva a különböző színeket, testrészeket és képességeket, de akár maguk a LEGO dinoszauruszok hatalmas lábnyomait is követhetik a veszedelmes fenevadakat irányítva. A LEGO Jurassic World Nintendo Switch változata tartalmazza a játékhoz megjelent három DLC csomagot is:

  • Jurassic World DLC Pack: A tartalma hat új karakter, két új jármű, a JURASSIC Response Unit, a JURASSIC WORLD Shuttle és sok más.
  • Jurassic Park Trilogy Pack #1: A tartalma három karakter – Dino Handler, Eric Kirby and Paul Kirby – és egy jármű – Animal Control Vehicle.
  • Jurassic Park Trilogy Pack #2: A tartalma három karakter – Jurassic Park Helicopter Pilot, Lex, Tim Murphy – és egy jármű – Dr. Ian Malcolm kocsija.

 

Total
1
Shares
Previous Article
Kylo Ren

Fény derül Kylo Ren eredettörténetére, azonban a Star Wars írója szerint ez nem mindenkinek fog tetszeni

Next Article

Massa Tincidunt Vel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!