Főoldal Előzetesek Végre előzetest kapott a Five Nights at Freddy’s
Előzetesek

Végre előzetest kapott a Five Nights at Freddy’s

A Blumhouse csapata egy horror videójátékot dolgozott fel; ősszel mozikban a Five Nights at Freddy's.

285

Egy örökkévalóságnak tűnt kivárni, de a Universal Pictures végre bemutatta a Five Nights at Freddy’s első előzetesét. A trailer betekintést enged abba, hogyan a Blumhouse Productions csapata miként képzelte el és dolgozta fel az elismert horror videójáték-sorozatot a filmvásznon.

A lenn látható trailer egy olyan felállással nyit, ami ismerős lehet a Five Nights at Freddy’s rajongóknak. A biztonsági őrt, akit a játékosok irányítanak a játékban, itt Josh Hutcherson színész alakítja, aki leginkább Az éhezők viadala című filmekben lehet ismerős Peeta szerepében. Mike Schmidt biztonsági őr, aki elfogad egy állásajánlatot Matthew Lillard karakterétől, William Aftontól, a játékok fő antagonistájától, aki egyben a Fazbear Entertainment társalapítója is. Hogy a játékban látottakhoz képest egy kicsit emeljük a tétet, hiszen a Five Nights at Freddy’s nagyjából kizárólag a főszereplőre koncentrál, a biztonsági őr Mike lánya is vele van a Freddy Fazbear’s Pizzériában.

“A rémisztő horrorjáték-jelenség vérfagyasztó filmes eseménnyé válik, ahogy a Blumhouse – az M3GAN, A fekete telefon és A láthatatlan ember producere – a Five Nights at Freddy’s című filmet feldolgozza a filmvásznon” – olvasható a film szinopszisában. “A film egy problémás biztonsági őrt követ, aki Freddy Fazbear’s Pizzériában dolgozni kezd. Miközben az első éjszakáját tölti a munkahelyén, rájön, hogy az éjszakai műszakot a Freddy’s-ben nem lesz olyan könnyű átvészelni”.

A Blumhouse Five Nights at Freddy’s filmjét 2023. október 27-én egyszerre mutatják be a mozikban és online, a Peacock nevű streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Josh Hutcherson az Öt éjjel Freddy pizzázójában folytatására utalt

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában nagy sikere után jöhet a második rész.

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmek

Az Öt éjjel Freddy pizzázójában a Blumhouse “legnagyobb” filmje

A negatív kritikák után ki gondolta volna, hogy ekkora siker lesz az...

Öt éjjel Freddy pizzázójában
Filmkritikák

Öt éjjel Freddy pizzázójában kritika

A robotoktól hangos az Öt éjjel Freddy pizzázójában.