Főoldal Előzetesek Végre bemutatták az Overlord első előzetesét!
Előzetesek

Végre bemutatták az Overlord első előzetesét!

Megérkezett J.J. Abrams kezei alatt készült második világháborús sci-fi horror, az Overlord első előzetese!

688

Megérkezett J.J. Abrams kezei alatt készült második világháborús sci-fi horror, az Overlord első előzetese!

Az év elején a CinemaConon már J.J. Abrams producer megosztott pár gondolatot a második világháború idején, egészen pontosan a normandiai partraszállás idején játszódó horrorfilmről, de a Paramount Pictures stúdió egészen eddig várt az első előzetessel. Most azonban a Mission: Impossible – Utóhatás remek kritikái után bemutatták az Overlord első trailer videóját, amit a lap tetején most ti is megnézhettek.

Érdekesség, hogy korábban több olyan pletyka is felröppent, hogy talán az Overlord lehet a Cloverfield franchise következő darabja, azonban ezt Abrams cáfolta, de most látva az első képsorokat, elképzelhető, hogy a producer félrevezetett minket, s találunk majd utalást a Cloverfield univerzumra.

Az Overlord főszerepében Jovan Adepo (Kerítés), Wyatt Russell (Fekete tükör), Pilou Asbæk (Trónok harca), John Magaro (A nagy dobás), Mathilde Ollivier (Boss Level), Iain De Caestecker (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), valamint Bokeem Woodbine (Pókember: Hazatérés). A filmet Julius Avery a Fenegyerekek című film rendezője készítette, a szkriptet Billy Ray (Phillips kapitány) és Mark L. Smith (A visszatérő) írói készítették, és ahogy már említettük a produceri teendőket nem más látta el, mint J.J. Abrams, illetve Lindsey Weber, akivel Abrams a Star Trek: Minden túlon is dolgozott.

Az Overlord magyarországi bemutatója 2018. november 22.-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események