Chaos Walking

Végre bemutatták a Chaos Walking első előzetesét, felcsigáztak titeket Tom Holland és Daisy Ridley sci-fijére?

Nézzétek meg a Chaos Walking első előzetesét, benne Tom Holland és Daisy Ridley.

Nehéz szavakba önteni, de végre hivatalosan is bemutatták a Chaos Walking című sci-fi első előzetesét, amit már október elején már megosztottunk egy cikket a kiszivárgott előzetesről, de röviddel azután a stúdió töröltette a videómegosztó platformokról. Tegnap az amerikai IGN-nek köszönhetően kaptunk egy teaser előzetest, illetve majdnem egy tucat képet a főszereplőkről, nem sokkal korábban pedig befutott a várva-várt videó is.

Elég is a dumából nézzük ezt a trailert, amire majdnem három évet kellett várnunk. De talán okkal!

Állítólag a film olyan állapotban van, hogy a csalódott tesztvetítések után pótforgatást rendeltek el, és legszívesebben a stúdió az egész filmet újraforgatta volna. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a stúdió letett a 2017-es forgatások után a filmről. Próbálták menteni a dolgot, ezért 2019-ben tényleg sort kerítettek pótforgatásokra, de megint csak belső hírekre hivatkozva úgy tudjuk, hogy nem sokat javított a film minőségén, pedig a szereposztásra nem holmi kezdő színészek írtak alá. A Pókember-filmekből ismerős Tom Holland, a Star Wars: Skywalker korából Daisy Ridley, de a listán a legnagyobb név Mads Mikkelsen.

A filmet a tervek szerint 2021. január 22-én mutatják be, de figyelemmel az elmúlt fél év történésére, azon sem lepődnénk meg, ha a filmet levennék a moziműsorról, s digitális formában tennék elérhetővé.

Total
233
Shares
Previous Article

Megjelenési dátumot kapott a Call of the Sea

Next Article
Vízió

Paul Bettany meglepő dolgokat tárt fel a rajongók előtt Vízió nemi szervével kapcsolatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!