Wide Screen
Image default
Gamer

Végre bemutatkozott a Marvel’s Avengers!

Egy igazán izgalmas videóval leplezték le a játékot a Square Enix előadásán.

Hosszú idő után többet is kaptunk a szuperhősök kalandjaiból, mint a már régen kiadott teaser. A Square Enix és az Eidos Montréal együttműködésével készülő játék, amely nem okoz csalódást az átlagos elvárásokkal szemben. 2020. május 15-én fog majd megjelenni, olyan kihagyhatatlan karakterekkel, mint Vasember, Amerika Kapitány, Thor , Hulk vagy Fekete Özvegy. Nem a filmek színészei alakítják a szereplőket, hanem olyan legendás alakok mint a Nathan Drake-et játszó Nolan North (mint Vasember), a Joel-t vagy Booker DeWitt-et életre keltő Troy Baker (mint Hulk), Jeff Schine (mint Amerika Kapitány) Travis Willingham (mint Thor) és Laure Bailey (mint Fekete Özvegy).

A történetet ott kezdjük, hogy megnyílik a Bosszúállók nyugati parti bázisa, azonban a fiesztát megzavarja egy nagy-nagy katasztrófa és ezért a hőseinket hibáztatják. Teljesen egyedi, eddig még sehol nem látott sztorit fog tartalmazni. Aznap mindenki elvesztett valamit, és küzdenek a visszaszerzésért. Csinálhatjuk ezt magányosan vagy pár barátunkkal karöltve is. Maximum négyen élvezhetjük a játékot, bármelyik fent említett karakter szerepét felölthetjük. Folyamatosan frissülő tartalmakkal fogják bővíteni az alkotást, amelyek az ígéretek szerint teljesen ingyenesek lesznek majd. A Sony-val való barátság miatt a PS4 felhasználók vehetnek részt a bétában és exkluzív tartalmak is fognak érkezni a gépre. Nektek hogy tetszik az új Bosszúállók játék?

Még több a témában...

Még idén láthatjuk az új Bosszúállók játékot?

Héja Szabolcs

[Gamescom 2019] Új sztorielőzetest kapott a Blair Witch

Héja Szabolcs

Megjelent a eFootball PES 2020

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább