Annabelle

Véget ért az Annabelle 3 forgatása

A film operatőre tegnap közösségi oldalán erősítette meg, hogy elkészült az Annabelle 3.

A film operatőre tegnap közösségi oldalán erősítette meg, hogy elkészült az Annabelle 3.

Justin Lubin, a film operatőre Instagram-oldalán jelentette be, hogy filmre vették az Annabelle harmadik részét, ami már a hatodik film a Démonok között univerzumban. Gary Dauberman rendező filmje a tervek szerint 2019. július 3-án kerül bemutatásra az amerikai mozikban, és várhatóan nekünk sem kell sokat várnunk rá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

That’s a wrap on Annabelle 3!! What a great cast and crew!! #instafollow #horror #horrorfilm #comingsoon

Justin Lubin, SMPSP (@justin_lubin) által megosztott bejegyzés,

Az egyelőre még cím nélküli Annabelle 3 a titokzatos baba történetét viszi tovább, ami ezúttal már Ed és Lorraine Warren paranormális jelenségekkel foglalkozó két kutató birtokába kerül, hogy megfejtsék a rejtélyt. A harmadik részben Mckenna Grace játssza majd Judy Warrent, a kutatók lányát, akit Madison Iserman és Katie Sarife bébiszitterek mellett a baba kiszemel magának, miután a családhoz kerül Annabelle. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Ahogy már említettük, az Annabelle harmadik részével hat darabból álló filmsorozattá nőtt a Démonok között univerzum, amit még James Wan rendező alkotott meg az első két Démonok között filmmel, majd érkezett az első spin-off, az Annabelle, ami tavaly A teremtés alcímen folytatást kapott, idén pedig a borzalmasra sikerült Az apáca rémisztette a horror szerelmeseit a mozikban. Mint ismert, már készül a Démonok között filmszéria harmadik része is, amit természetesen James Wan rendező felügyel majd, ugyan nem rendezőként tér vissza az ausztrál filmkészítő, de nem tesz le a franchiseról, illetve bejelentették a The Crooked Man horrorfilmet is, aminek neve mellett szintén olvasható Wan neve. A folytatások és spin-offok bemutatói egyelőre nem ismertek, de ha a korábbi példát követik, akkor 2020 és 2021-ben láthatjuk az új részeket.

Total
7
Shares
Previous Article

Rajongói teória, hogy ki menti meg Tony Starkot az űrben

Next Article
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy cselekményét összekapcsolják az I. világháborúval?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!