Vedd ki te is a részed a Humankind fejlesztéséből

Érdekes megközelítés a tesztelésben és egy kis csúszás a megjelenésben.

Legutoljára a fejlesztői videónaplók kapcsán hallhattunk a Humankindról, ám most a csendet megtörve új információk érkeztek. A közösség mindig is az Amplitude szíve csücske volt. Velük együtt készítették el minden eddigi játékukat, ami alól a Humankind sem lesz kivétel. A klasszikus korai hozzáférés helyett azonban úgy döntöttek, hogy egy új csavart visznek a formulába, ami segít a játékosoknak visszajelzést adni hasznos és célzott módon. Új közösség vezette játékfejlesztési megközelítésük az OpenDev, ami lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a fejlesztőkkel együtt segítsék a játék formálását.

A játékosok mostantól kezdve regisztrálhatnak a lehetőségért, hogy hozzáférést szerezzenek a játék specifikus központi mechanikáira (felfedezés, taktikai összecsapások, alapvető városmenedzsment) összpontosító három időkorlátos szcenárióhoz. A nyár során ezek a szcenáriók egyesével lesznek kiadva. Minden újabbal további játékosok kapnak hozzáférést, akik a korábbi szcenáriókat is elérik majd. Minden szcenárió tartalmaz egy játéktervezési kérdőívet is, melynek kitöltése segít a fejlesztőknek új szintre emelni az élményt. A regisztráció az Amplitude egyedi társkészítő platformja, a Games2Gether felületén történik, a részvétel pedig teljesen ingyenes.

Még egy dolog, amiről az Amplitude említést szeretne tenni. Ahogy sok más stúdiót, úgy őket is érintette a COVID-19, de szerencsésnek mondhatják magunkat, a Sega támogatásának köszönhetően ugyanis gyorsan átállhattak a távmunkára. Azonban annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a közösségnek, a játék csak 2021-ben fog megjelenni.

Total
0
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn távozik A galaxis őrzői vol. 3. rész után, s egy új csapatot ismerünk meg a folytatásban?

Next Article

Kiderült miért olyan hatalmas a PlayStation 5

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!