Főoldal Filmek Varázslatos új Star Wars: Skywalker kora, The Mandalorian és Jedi: Fallen Order poszterek érkeztek
Filmek

Varázslatos új Star Wars: Skywalker kora, The Mandalorian és Jedi: Fallen Order poszterek érkeztek

Rey, Kylo Ren, a Ren Lovagjai, az élőszereplős The Mandalorian-sorozat, a Star Wars Jedi: Fallen Order van itt minden a Star Wars legújabb reklámanyagán.

563
Star Wars: Skywalker kora

Rey, Kylo Ren, a Ren Lovagjai, az élőszereplős The Mandalorian-sorozat, a Star Wars Jedi: Fallen Order van itt minden a Star Wars legújabb reklámanyagán.

A New York Comic-Con előtt a Trends International hivatalos rajongói oldalnak köszönhetően egy galériára elegendő Star Wars reklámanyagot kaptunk a hamarosan érkező új Star Wars produktumokból, kezdve a sort a karácsonykor érkező Star Wars: Skywalker korával, ami első sorban a trilógia főszereplőire fókuszál. Egy-egy külön plakátot kapott Rey és Kylo Ren, de a Star Wars: Az ébredő Erőből visszatérő Ren Lovagjait is szemügyre vehetjük a posztereken, akiket végre bemutat J.J. Abrams rendező a rajongóknak.

Ezután a Disney+ streamingszolgáltató ősszel érkező élőszereplős Star Wars-sorozata gazdagodott két új poszterrel, melyek még inkább megmutatják az élőszereplős sorozat fejvadászait, illetve főszereplőit. Mondanunk sem kell, hogy előzetes után mennyire várjuk Jon Favreau producer alkotását, amiért évek óta könyörögnek a hardcore fanok.

És nem utolsó sorban a Star Wars Jedi: Fallen Order videojáték is kapott egy kis szerepet a november 15-ei megjelenése előtt. A tegnap bemutatott új előzetes után két új karakterposztert kapott a franchise következő etalonja, ami a Star Wars Battlefront II vegyes fogadtatása szeretné elfoglalni a videojátékok piacán az őt megillető helyet.

De az Empire Magazine sem szeretett volna kimaradni a jóból, hiszen három új borítót villantott is a decemberben érkező új trilógia és a Skywalker-saga befejező részéhez:

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...