Főoldal Filmek Változott a Fantasztikus Négyes és a Mennydörgők bemutatóinak időpontjai
Filmek

Változott a Fantasztikus Négyes és a Mennydörgők bemutatóinak időpontjai

Megint változott a Mennydörgők és Fantasztikus Négyes premierdátumai.

236
Fantasztikus Négyes
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios tegnap felrázta az állóvizet azzal, hogy hosszú várakozást követően végre leleplezte a Fantasztikus Négyes szereplőgárdáját. De más fontos bejelentésre is sor került. Bár a stúdió mindig évekre előre bejelenti a programtervét, hogy mikor milyen műsorral készül, de az elmúlt hónapok komoly hatással voltak a menetrendre.

A 2023-as hollywoodi sztrájkok komoly fennakadásokat okoztak a nagy stúdióknak, több tucat cím premierjét eltolták 2026-ig. Sokan azt hitték, hogy a sztrájk befejeztével a folyamatokat sikerül visszaterelni a normál mederbe, de úgy tűnik, hogy a Marvel Studios még mindig nem tudott minden problémát megoldani. Újabb változást jelentettek be a menetrendben, konkrétan a Mennydörgők 2025. május 2-án debütál, míg a Fantasztikus Négyes csak 2025. július 25-én.

Az új megjelenési dátumok nem érhetik meglepetésként a Marvel-rajongókat, hiszen a Mennydörgők már a forgatásra készültek a sztrájk előtt, míg a Marvel első családjának szereplőgárdáját csak most jelentették be. Legnagyobb fájdalmunk talán a Fantasztikus Négyes csúsztatása lehet, mivel egészen impozáns színészeket találtak a szerepekre, és még több mint egy évet kell várni a filmre.

Amit a Fantasztikus Négyesről tudni lehet

A reboot várhatóan a klasszikus Marvel karakterek újragondolása lesz, új szereplőgárdával. Matt Shakman rendezi a filmet Josh Friedman forgatókönyvéből. A film a jelenlegi tervek szerint 2025-ben kerül a mozikba.

John Krasinski játszotta Reed Richards variánsát a 823-as Földön Sam Raimi Doktor Strange az őrület multiverzumában című filmjében. Az egyszeri alkalom volt, amivel főként a rajongóknak szerettek volna kedvezni, akik évekig könyörögtek a stúdiónak, hogy Krasinski megkapja a szerepet. Krasinski felesége, Emily Blunt elmondta, hogy bízik benne, hogy férjét látjuk még ebben a szerepben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.