Főoldal Játékok PlayStation Ütős előzetes és limitált kiadású PS5 konzol érkezett a Marvel’s Spider-Man 2 játékhoz
PlayStation

Ütős előzetes és limitált kiadású PS5 konzol érkezett a Marvel’s Spider-Man 2 játékhoz

A San Diegoi-i Comic-Conon sok újdonságot tudtunk meg az új Pókember videójátékból.

381
Marvel's Spider-Man 2

Július 20-án tartották a San Diego-i Comic-Con történelmi H-csarnokában a Mavel’s Spider-Man 2 panelbeszélgetését. Az eseményen ott volt a játékot fejlesztő Insomniac Games és a Marvel Games képviselői is.

A beszélgetés során egy előzetest is levetítettek, amely sok újdonságot vetített előre a játék történetével kapcsolatban. Az előzetesben látható, hogy Harry Osborn felépült a betegségéből és újra találkozik barátjával, Peter Parkerrel. Azonban hirtelen minden rosszra fordul, amikor megjelenik Kraven, a vadász New Yorkban és Petert is megfertőzi a Venom szimbionta. Peter új fekete ruhája hatással lesz a személyiségére, és új, erőteljes szimbionta-képességekkel ruházza fel.

Az előzetesben már látszik, hogy Peter új képességei hatással vannak a Miles-szal, MJ-vel és Harryvel való kapcsolataira. Venom és a szimbionta fenyegetése lesz az egyik legfélelmetesebb kihívás, amellyel a két Pókembernek szembe kell néznie. Az előzetesből az is kiderült, hogy New York City más területeit is felfedezhetjük. Manhattan mellett East River, Brooklyn, Queens és Coney Island is bejárható lesz a játékban. A videó alapján a játék grafikája és animációk nagyon sokat fejlődtek a korábbi Spider-Man játékokhoz képest, látszik, hogy mennyire kihasználják a PlayStation 5 erőforrásait.

A fejlesztők többet is megosztottak a játékról. Miles Morales szembekerül a játékban Mr. Negative-val és a fiú ebben az időszakban fog jelentkezni a főiskolára. Lehetőségünk lesz felfedezni May néni házát is. J. Jonah Jameson visszatér a Daily Bugle élére, hogy Pókembert lejárassa, így Jameson lesz MJ főnöke a játékban. A történet 9-10 hónappal a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales után veszi fel a fonalat.

De nem csak az előzetes volt egyedüli újdonság a panelen. Leleplezték, hogy egy limitált kiadású Marvel’s Spider-Man 2 PS5 konzol bundle is elérhető lesz, akárcsak az első részhez annak idején PS4-en. Az új dizájn remekül ragadja meg Pókember és Venom karakterét a készülő játékból. A limitált PS5 július 28-tól rendelhető közvetlenül a PlayStation oldalán. A magyar játékosoknak sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk, ugyanis csak az Egyesült Államokban és Európa egyes országaiban lesz előrendelhető, Magyarországon nem. A Marvel’s Spider-Man 2 október 20-án érkezik PS5-re, az előrendelés már él.

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.