Utolsó epizódjával jelentkezett a Cyberpunk 2077 videósorozata

Night City elköszön, de csak pár hétre.

Habár ezt már sokadszor írjuk le idén, már tényleg csak egy hónap választ el minket a Cyberpunk 2077 megjelenésétől. A várakozás az utolsó szakaszba lépett, és ezáltal a hónapok óta rendszeresen jelentkező Night City Wire című videósorozat is megkapta utolsó epizódját, amely kifejezetten informatívra sikerült, és egy exkluzív gameplay felvételt is villantottak a fejlesztők.
Az adás teljes szövege magyar felirattal került feltöltésre, ne felejtsétek el bekapcsolni ezt a beállítást a videók megtekintése előtt.

Az adás nyitányaként a közkedvelt karakter, Johnny Silverhand kapott egy saját előzetest. A Keanu Reeves által megformált szereplőt az éjszakai élet minden területén láthatjuk, még korábban bemutatott bandájában énekelve is. Egy újabb jó érzékkel prezentált kikacsintás ez a rajongók felé, arról nem is beszélve, hogy a kiszivárgott achievement- és trófealista alapján a színész legendás “You’re breathtaking!” sorára is megemlékeztek a CDPR munkatársai.

Az epizód jelentős részében a hangoké és a zenéé volt a főszerep, amiről bőven lehet is beszélni, hiszen elképesztő mennyiségű hanganyaggal jár egy ilyen nagy játék előállítása. A kulisszák mögötti felvételek betekintést engednek a zeneszerzők munkájába, és megnézhetjük, mi kell ahhoz, hogy összeálljon egy ilyen hatalmas soundtrack.

A következő szakasz a JALI nevezetű technológiára fókuszált, amely az ajakmozgást forradalmasítja, lehetővé téve, hogy 11 különböző nyelven szólalhassanak meg a karakterek. A projekten dolgozó fejlesztők mesélnek arról, mennyire is volt bonyolult összehozni a végeredményt, illetve arról, hogy mennyiben járul ez hozzá az autentikus játékélményhez.

A végére maradt az igazán érdekes és izgalmas rész, ugyanis zárásként egy öt perces gameplay felvételt villantott a csapat. Nem mutat túl sokat, de amit igen, az rendkívül meggyőző, úgyhogy a spoilermentes anyag erősen ajánlott megtekintésre. Méltó zárása volt ez a videósorozatnak, már csak a hátralévő heteket kell kibírni valahogy.

A Cyberpunk 2077 december 10-én befut PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series S/X konzolokra, PC-re, valamint Google Stadiára. Bőven kellett várnunk rá, de ma látottak arra utalnak, hogy megérte türelmesnek maradni, ugyanis elképesztően fest a játék. Reméljük, innentől minden sínen lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Ms. Marvel

UPDATE: Iman Vellani egy házilag barkácsolt Marvel Kapitány jelmezben a Ms. Marvel Disney+ sorozat forgatásán

Next Article
Margot Robbie

Margot Robbie ígéri, hogy nagyon csajos lesz A Karib-tenger kalózai reboot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!