Újdonságokkal érkezik a Devil May Cry 3: Special Edition Switch-re

Free Style mód is lesz a Nintendo Switch változatban.

Free Style mód is lesz a Nintendo Switch változatban.

Korábban a játék producere, Matt Walker felfedte, hogy a Devil May Cry 3: Special Edition Nintendo Switch változata néhány újdonságot is tartalmazni fog. Ezek közül az elsőről twitteren rántotta le a leplet, ami nem más, mint a lehetőség, hogy a játék rajongói bármikor, pillanatok alatt harcstílust válthatnak a játék során. A többi újdonság 2020. január 30-án és 2020. február 13-án kerül majd bemutatásra.

A felfedett harcstílus váltással a játékosok bármikor váltogathatnak az összesen hat stílus között, melyből négy már a játék elejétől elérhető, kettő pedig később oldható fel. Ez az új lehetőség sokkal gördülékenyebb küzdelmeket nyújt és újabb lehetőséget nyit meg. Az új funkció megtekinthető a Devil May Cry közösségi felületein.

A játék 2020. február 20-án hozza el a teljes stílusos csomagot a Nintendo Switch játékosoknak, az alapjáték mellett Vergil játszható karakterével és a 9999 szintes Bloody Palace túlélő játékmóddal. A trilógia jövőre érkező harmadik része mellett a Devil May Cry és Devil May Cry 2 már elérhető Nintendo Switch-re.

Total
5
Shares
Previous Article

Újabb hírek a Cyberpunk 2077-ről

Next Article
Kylo Ren

Végre elárulták, hogy mit jelent a Kylo Ren név

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!