Wide Screen
Image default
Játékok

Újdonságokkal érkezik a Devil May Cry 3: Special Edition Switch-re

Free Style mód is lesz a Nintendo Switch változatban.

Korábban a játék producere, Matt Walker felfedte, hogy a Devil May Cry 3: Special Edition Nintendo Switch változata néhány újdonságot is tartalmazni fog. Ezek közül az elsőről twitteren rántotta le a leplet, ami nem más, mint a lehetőség, hogy a játék rajongói bármikor, pillanatok alatt harcstílust válthatnak a játék során. A többi újdonság 2020. január 30-án és 2020. február 13-án kerül majd bemutatásra.

A felfedett harcstílus váltással a játékosok bármikor váltogathatnak az összesen hat stílus között, melyből négy már a játék elejétől elérhető, kettő pedig később oldható fel. Ez az új lehetőség sokkal gördülékenyebb küzdelmeket nyújt és újabb lehetőséget nyit meg. Az új funkció megtekinthető a Devil May Cry közösségi felületein.

A játék 2020. február 20-án hozza el a teljes stílusos csomagot a Nintendo Switch játékosoknak, az alapjáték mellett Vergil játszható karakterével és a 9999 szintes Bloody Palace túlélő játékmóddal. A trilógia jövőre érkező harmadik része mellett a Devil May Cry és Devil May Cry 2 már elérhető Nintendo Switch-re.

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon