Újabb videón mutatkozott meg a Returnal játékmenete

A legújabb HouseCast epizódból kiderült egy pár újdonság az Astroposon történtekből.

Minden túlzás nélkül mondható, hogy a tavasz egyik legjobban várt produkcióját hozza majd össze a Housemarque ebben a hónapban. Április végén érkezik ugyanis egy, a játékoktól eléggé mentes időszakba a Returnal. Itt egy idegen bolygóra történt vészleszállás után kell majd boldogulnunk Selene-nel és a rengeteg ránk váró veszély mellett meg kell birkóznunk majd a szinte állandóan változó környezettel is.

Egy új HouseCast adásban beszéltek a fejlesztők róla, hogyan is sikerült elérni és hogyan próbálják a játékmeneten keresztül bemutatni a történetet. A játékosok így fogják majd megtapasztalni az idegen bolygó által tartogatott sztorikat. Az Astroposon történtekkel együtt tudjuk majd felfedezni a hősünk múltját is, amin mint már az eddigi videókból is kiderült, sokszor fogja őt kisérteni az útja során. Bármikor meghalunk, mindig változik a környezet és következőleg már egy más tájhoz kell alkalmazkodunk és más taktikát használnunk.

Nem is olyan sokára tehát végre testközelből is meg fogjuk tapasztalni ezt a nagyon érdekes sztorit, csak reménykedni tudunk benne, hogy ez is legalább annyira jó lesz mint a mostanában kiadott PS exkluzív alkotások. Mindenképpen jót fog tenni a megjelenése, hiszen mostanában nem vagyunk eleresztve minőségi alkotásokból. A legutóbb tesztelt Outriders nagyon hasonlított erre, az eddig látott videók alapján, ha csak annyira lesz jó a Returnal már nem panaszkodhatunk.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

Újabb evidencia szól amellett, hogy Tobey Maguire Pókembere visszatér a Spider-Man: No Way Home folytatásban

Next Article
Ahsoka Tano

A Star Wars: Lázadók másik két karakteréről árulkodik az Ahsoka sorozatleírása?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!