x
Játékok

Újabb szerelmes levél a horror kedvelőinek

A World of Horror, kreatív ötletekért nem ment a szomszédba.

Újabb szerelmes levél a horror kedvelőinek
  • Publishedjanuár 17, 2020

A World of Horror, kreatív ötletekért nem ment a szomszédba.

Bírtátok, az általunk is nemrég tesztelt Return of the Obra Dinn, egyáltalán nem hagyományos grafikai megvalósítását? Akkor van egy jó hírünk, egy művészeti stílusban hasonló cím érkezik. A World of Horror, meglepő módon, egy horror rpg, amelynek vizualitását Junji Ito manga készítő mester, a történetet pedig Lovecraft inspirálta. Van itt minden ami kellhet, kártyaorientált RPG, körökre osztott harc, puzzle-ök és természetesen a döntéseink is hatással lesznek a cselekmény alakulására.
A történet szerint egy japán kisvárosban vagyunk, amely éppen az apokalipszis felé száguld, túlvilági, groteszk figurák terrorizálják a lakosságot.

A játék fejlesztése egyszemélyes, egy bizonyos Pawel Kozminski aka panstasz az elkövető. A World of Horror 2020. február 20-án kúszik fel Early Acces státuszba, 5 játszható karakterrel és 10 rejtéllyel, az év folyamán pedig várható a megjelenés PC-re PS4-re és Switch-re.
Ha addig meglesnétek miről is van szó panstasz Itch oldalán elérhető a demó.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.