Újabb őrült előzetesen a Yakuza: Like a Dragon

Nemsokára ellátogathatunk Yokohamába.

Az előzetesben a nincstelen yakuza verőember, Ichiban Kasuga mutatja be videójátékszerű hősies utazását bámulatos minijátékok során át egy valóságos alvilági játszótéren. Yokohama tele van szórakoztató és mókás látványosságokkal. Köztük gokart futamokkal, ütőketrecekkel, Sega játékgépekkel, magas oktánszámú szakiskola tesztekkel és a lehetőséggel, hogy saját cégedet menedzseld és irányítsd. Ichiban és szedett-vedett baráti csapata szórakoztató tevékenységek végtelen sorában merülhet el, ahogy megpróbálják visszaállítani a rendet Yokohama utcáin.

Ez persze nem minden. A The Quest Begins című előzetes vége egy különleges meglepetést is tartogat. A sorozat történetében először a Yakuza: Like a Dragon a rajongók számára a korábbi részekből már ismerős, legkedveltebb karaoke számok angol változatát is tartalmazni fogja, számos vadonatúj dal kíséretében.

Az angol szinkronos karaoke számok teljes listája:

  • Baka Mitai (I’ve Been a Fool)
  • Hell Stew
  • Like a Butterfly
  • Machine Gun Kiss
  • Spring Breeze
  • The Future I Dreamed Of

Az új epizód dinamikus RPG játékmenetet hoz a szériába egy epikus kalanddal, ami kombinálja az intenzív összecsapásokat, drámát és féktelen humort, amiről a sorozat ismert. A játék karaktereit továbbá olyan szinkronszínészek keltik majd életre dinamikus előadásukkal, mint George Takei, Kaiji Tang, Andrew Morgado, Greg Chun és Elizabeth Maxwell. A Yakuza: Like a Dragon 2020. november 10-én jelenik meg PC-re, Xbox Series S/X-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamint 2021. március 2-án PlayStation 5-re.

Total
0
Shares
Previous Article
Pókember: Idegenben

A Pókember 3. fényképezése jövő héten indul, és már a munkacímét is tudjuk

Next Article

A PlayStation 5 egy több évtizedes japán hagyományt fog megtörni az új gombkiosztással

Related Posts