x
Close


Közelgő események

Filmek

Újabb nevet dobtak be a Deadpool 2 Kábel szerepére

Az Elrabolva filmek sztárja azzal állt elő, hogy ő lenne a legtökéletesebb jelölt Kábel szerepére a Deadpool 2-ben.

Újabb nevet dobtak be a Deadpool 2 Kábel szerepére
  • Publishedaugusztus 16, 2016

Az Elrabolva filmek sztárja azzal állt elő, hogy ő lenne a legtökéletesebb jelölt Kábel szerepére a Deadpool 2-ben.

A Deadpool második részét jövő év elején kezdik felvenni, így már beindultak a találgatások, hogy ki kit fog alakítani a folytatásban. Természetesen nem csak a rajongók, hanem a stúdió is ezen töri a fejét, hogy kit szerződtessenek a Deadpool 2-re. Tudjuk, hogy Ryan Reynolds visszatér, hiszen ő játssza Wade Wilson-t, a film főszereplőjét. Igen ám, csak ott van Kábel szerepe, aki garantáltan feltűnik majd a második részben, de egyelőre nincs színész, aki eljátszaná a különleges képességekkel megáldott hőst a filmben. Pontosabban jelöltek akadnak szép számmal, csak a 20th Century Fox nem tudott még dönteni – vagy mi nem tudunk erről még.

A legfrissebb pletykák azt állítják, hogy a Fox az Oscar-díjas színészt, Liam Neeson-t szeretnék a szerepre. Nem rég még arról írtunk, hogy Kyle Chandler lehet a tuti befutó, most meg már arról cikkezünk mi is, hogy Neeson. Gyorsan változnak a dolgok. Umberto Gonzalez Twitter-en fejtette ki azt, hogy akit Tim Miller rendező szeretne, azt a stúdió nem szeretné a posztra. Heroic Hollywood embere most rendesen felkavarta a port ezzel a kis bejegyzésekkel, hiszen egy rajongó feldobta neki a kérdést, hogy melyik sztárt szeretné a stúdió, a szakember pedig a következőt válaszolta:

Liam Neeson-t szeretnék, ám Tim nem!

Mi is úgy érezzük, hogy Chandler csak másodhegedűs lehet, nem ő az első számú jelölt, s a mostani felvetés is ezt igazolja. Liam Neeson sokkal jobb választás lehet a stúdiónak, tapasztaltabb és több filmben is megállta már helyét. Chandler nem sokkal az első tweetje után egy másodikat is közzétett, melyben tovább boncolgatta a témát:

Chandler Tim Miller első számú jelöltje, de a stúdió egy filmsztárt akar.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy ki fogja alakítani Kábel-t a vásznon, a természetfölötti erőkkel megáldott, időutazó mutánst, aki még telepatikus képességgel is fel van vértezve. Ti kinek örülnétek a legjobban?

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.