x
Filmek

Deadpool 2 – Kyle Chandler Kábel-t, míg Mackenzie Davis Domino-t alakíthatja

Arról pletykálnak, hogy a 20th Century Fox két színészre szűkítette le Kábel és Domino szerepet.

Deadpool 2 – Kyle Chandler Kábel-t, míg Mackenzie Davis Domino-t alakíthatja
  • Publishedaugusztus 15, 2016

Arról pletykálnak, hogy a 20th Century Fox két színészre szűkítette le Kábel és Domino szerepet.

Már mi sem tudjuk megmondani, hogy mióta cikkeznek arról, hogy ki lehet Kábel a Deadpool 2-ben. Egyre nagyobb a nyomás a stúdión, sürgetik őket, hogy döntsenek a szereposztásról. Most a legfrissebb hírekben azt állítják, hogy a Bloodline and Friday Night Lights színésze, Klye Chandler lehet a mutáns utazó a folytatásban, alias Kábel, vagy Cable – ahogy jobban tetszik. Messze ő a legfiatalabb jelölt a szerepre.

Az év egyik nagy kasszasikere lett a Deadpool, rekordokat döntött év elején, és a maga 768,2 millió dolláros bevételével a legjobb R-besorolású film díját is elnyerte – halkan megjegyeznénk, hogy potom 58 millió dollárból forgatták le a filmet. Amióta a Fox bejelentette, hogy 2018-ban érkezik a Deadpool 2 mindenki arról beszél, hogy vajon ki fogja játszani Kábelt a második részben. Több elmélet is született, de egyik sem volt nyerő.

Meet the Movie Press hozta le a hírt, valamint arról is írtak, hogy Kábel szerelmére is van jelöltje a stúdiónak. A tévéműsor szerint a film rendezője, Tim Miller, és Pool (Ryan Reynolds) már kiszemelte Mackenzie Davis-t a női szerepre. Azoknak ismert lehet a lány neve, akik követik az AMC csatorna drámáját, a Halt and Catch Fire-t, de a Mentőexpedícióból is ismert lehet. Jeff Sneider a következőket mondta az interjúban:

Az emberek beszélnek Kábel-ről a Deadpool 2-ben. Hónapok óta lebeg egy név Kábel szerepére, ami nem módosult, vagyis nem tudom, hogy változott-e. Senkit nem hívtam fel ezért. Ez csak egy név, ami már hónapok óta ott volt. Szóval fogadjátok ezt a hatalmas csipet szót. A legnagyobb csipet szó, amit a pici agy el tud képzelni. A név, ami a levegőben volt a Kábel szerepére: Kyler Chandler, és Domino, aki ellopja majd a showt a filmben, Mackenzie Davis.

Nem sokkal a beszélgetés után megjelentek az interneten az első koncepciós rajzok is az említett szerepekről, és karakterekről.

A filmről még mindig nagyon keveset tudunk, körülbelül annyit, hogy jövő év elején kezdi forgatni Tim Miller, és a film főhőse Ryan Reynolds lesz. A forgatókönyvet újfent a sikerpáros Rhett Reese és Paul Wernick írók fogják szolgáltatni. Reméljünk, hogy hamarosan tisztázzák a szerepet, és tisztább képet kapunk a következő részről.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.