Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb következő generációs cím lepleződött le

Befutott az Outriders előzetese.

Befutott az Outriders előzetese.

Az Outriders egy eredeti, sötét és kétségbeesett sci-fi univerzumban játszódó lövöldözős szerepjáték. Miközben az emberiség kivérzik Enoch lövészárkaiban, te saját Outridereddel indulsz útnak, hogy felfedezz egy ellenséges bolygót. A magával ragadó történet egy változatos világba vezet be, ahogy hátrahagyod First City nyomornegyedeit és dülöngélő viskóit, hogy erdőkön, hegyeken és sivatagokon vágj át egy rejtélyes jel nyomában. A heves tűzharcokat pusztító képességekkel, valamint fegyverek és felszerelések folyamatosan bővülő őrült arzenáljával kombinálva. Az Outriders számtalan órányi játékidőt kínál a műfaj egyik legjobb stúdiójától.

A Game Informer és a készítők jóvoltából még a játékmenetbe is kapunk némi betekintést. Az Outriders a jelenlegi generációra (PS4, Xbox One, PC) is meg fog jelenni valamikor 2020 végén és a következő generációs (PS5, Xbox Series X) megjelenést is ekkorra datálják, így könnyen lehet hogy egy nyitócímhez lesz szerencsénk.

További betekintésre kapunk meghívást, ugyanis az Outriders részleteit felfedő közvetítést Bartek Kmita (Game Director), Joshua Rubin (Lead Writer), valamint házigazdaként Malik Forte fogja tartani 2020. február 13-án (csütörtök) 21:00-tól, ami a Square Enix Twitch csatornáján lesz élőben követhető.

Még több a témában...

Alapjaitól kezdi újra a Ubisoft a Skull & Bones fejlesztését

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Ghost of Tsushima

Sinka Tamás

Megjelenési dátumot kapott a Microsoft Flight Simulator

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat