Újabb kiszivárgott Marvel’s Avengers játékmenetet tekinthetünk meg

Kiszivárgott a Marvel’s Avengers Comic Con-os bemutatójának videója, amelyet alább láthattok jó minőségben.

Kiszivárgott a Marvel’s Avengers Comic Con-os bemutatójának videója, amelyet alább láthattok jó minőségben.

Nem is olyan régen az E3-on bemutatták a Crystal Dyanmics által dédelgetett Marvel’s Avengers játékot, amely finoman szólva is veszélyes vizekre utazott és nem is mindenképpen azt a fogadtatást kapta, amire számítottak tőle. Az embereknek nem tetszettek a karakterek, hiszen nem voltak másai az MCU-ban már megszokottaknak. Továbbá a szinkronhangok sem azok, akik a filmekben vannak ( ezzel ellenben viszont a videojáték szakma nagyjairól beszélhetünk).

https://youtu.be/7nwxBJTKMAs

Most a Comic Con-on is volt egy kisebb bemutatója a Bosszúállóknak, mint látható rengeteget fejlődött az E3-as prezentáció óta. Kezdésképpen Thor-t láthatjuk ezen a kiszivárgott anyagon, akinek nagyon hasonlít a harc-stílusa a PS4 konzolok egyik bestseller játékának főhőséhez (Kratos). A grafika ( egyenlőre?) eléggé emlékeztet a tavalyi Spider-Man alkotásban látottakhoz. A karakterek mintha egy kicsit jobban néznének ki, mint a E3-on. A stúdió megerősítette, nem fogják teljesen megváltoztatni azokat.

Messzemenő következtetéseket egyelőre nem szabad levonni belőle, hiszen a jövő év májusi megjelenésig még rengeteget csiszolhatnak rajta. Azonban már most látszik, a Marvel nem engedi, hogy rossz játék kerüljön ki a Bosszúállók neve alatt és a Crystal Dynamics is partner ebben. Nagyon várjuk már a megjelenését!

Total
1
Shares
Previous Article
Penge

[SDCC 2019] A Penge a Marvel Moziverzum 5. vagy későbbi fázisban debütál csak

Next Article

[SDCC 2019] Bejelentették a Fear the Walking Dead hatodik évadát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!