Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb kiszivárgott Marvel’s Avengers játékmenetet tekinthetünk meg

Kiszivárgott a Marvel’s Avengers Comic Con-os bemutatójának videója, amelyet alább láthattok jó minőségben.

Nem is olyan régen az E3-on bemutatták a Crystal Dyanmics által dédelgetett Marvel’s Avengers játékot, amely finoman szólva is veszélyes vizekre utazott és nem is mindenképpen azt a fogadtatást kapta, amire számítottak tőle. Az embereknek nem tetszettek a karakterek, hiszen nem voltak másai az MCU-ban már megszokottaknak. Továbbá a szinkronhangok sem azok, akik a filmekben vannak ( ezzel ellenben viszont a videojáték szakma nagyjairól beszélhetünk).

Most a Comic Con-on is volt egy kisebb bemutatója a Bosszúállóknak, mint látható rengeteget fejlődött az E3-as prezentáció óta. Kezdésképpen Thor-t láthatjuk ezen a kiszivárgott anyagon, akinek nagyon hasonlít a harc-stílusa a PS4 konzolok egyik bestseller játékának főhőséhez (Kratos). A grafika ( egyenlőre?) eléggé emlékeztet a tavalyi Spider-Man alkotásban látottakhoz. A karakterek mintha egy kicsit jobban néznének ki, mint a E3-on. A stúdió megerősítette, nem fogják teljesen megváltoztatni azokat.

Messzemenő következtetéseket egyelőre nem szabad levonni belőle, hiszen a jövő év májusi megjelenésig még rengeteget csiszolhatnak rajta. Azonban már most látszik, a Marvel nem engedi, hogy rossz játék kerüljön ki a Bosszúállók neve alatt és a Crystal Dynamics is partner ebben. Nagyon várjuk már a megjelenését!

Még több a témában...

Befutott egy új trailer a Marvel’s Avengers-höz és a különböző kiadások tartalmára is fény derült

Fonyódi Dávid

Alaposan elcsúsztatták a Marvel’s Avengers megjelenését

Sinka Tamás

Mozgolódás van a Bosszúállók játék körül

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat