Főoldal Játékok Újabb késést szenved el a DIRT 5
Játékok

Újabb késést szenved el a DIRT 5

Bár ezúttal sem vészes a helyzet.

504

A Codemasters bejelentette, hogy nem tudták tartani a kívánt tempót, így a DIRT 5 megjelenése sajnos elhalasztásra került. Nem ez az első alkalom, hogy ki kellett tolni a betervezett dátumot, azonban ezúttal is csak pár napnyi eltérésről beszélünk. A start így október 16. helyett november 6-án esedékes, reméljük, ez már tényleg a végleges forgatókönyv.

A fejlesztők Twitteren kértek elnézést a kellemetlenségek miatt, és megnyugtatták a közönséget két fontos dologgal kapcsolatban. Az egyik, hogy a next-gen verzió még idén a boltok polcaira kerül. A másik, hogy a jelenlegi generációs változatok ingyenesen frissíthetőek lesznek PlayStation 5 és Xbox Series X kiadásaikra, de ezt már korábban is közölte a csapat. A Google Stadiára optimalizált élményre csak a konzolos indulást követően helyeződik a fókusz, így az csak jövő év elején érkezik.

Bennfentesek egy szűk csoportja már kipróbálhatta a játékot, és egyöntetűen elégedettek voltak vele, a szimulációs műfaj korszakalkotó címeként hivatkoznak rá. Ha ez igaz, sokkal kevésbé bánjuk a pár hetes csúszást.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...