Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass

A már így is első rendű kínálatot csiszolgatják egy picit tovább a redmondiak.

A már így is első rendű kínálatot csiszolgatják egy picit tovább a redmondiak.

Nagyon fut most a Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatása. Szeptemberben a Gears 5 került bele, ráadásul rögtön a megjelenésekor augusztus végén pedig a Blair Witch vált játszhatóvá ilyen módon. Eddig is olyan játékokat tartalmazott a csomag, mint a Metro Exodus, a Jump Force, a Devil May Cry 5 vagy a Kingdom Come Deliverance és akkor még csak a nemrég hozzáadott alkotások kínálatának csúcsát csippentettük le.

Most sem lassít a Microsoft, ugyanis októberben is egy pár érdekes játék fogja tovább bővíteni az erős kínálatot. Az egyik ilyen, amelyik már elméletileg ma bele kerül a pakkba a Dishonored 2 lesz. Az Arkane nagyon hangulatos kis lopakodós alkotását biztosan élvezni fogja mindenki, akinek eddig nem volt lehetősége vele játszani. Nem állunk meg itt, október tizedikén megkapjuk a World War Z-t és a Yooka Laylee-t is. Ezeket követi október 17-én a Fallout New Vegas (ez xbox 360-as verzióban, azonban a visszafele kompatibilitás miatt lehet játszani Xbox One-on is) és két indie játék (Felix the Reaper és a Panzer Dragon Orta).

Láthatjuk, hogy a Microsoft próbálja nagyon versenyképesen tartani a játék szolgáltatását, és ki lehet jelenteni, hogy eléggé jól teszi ezt. Aki nem éri be ezekkel, az október 25-én megjelenés napján játszhat is a The Outer Worlds-el. Erős hónap lesz ez is, szó se róla.

Total
9
Shares
Previous Article

Csökkent a PlayStation Now ára

Next Article

Egy hónapon át ünnepel a 10 éves Borderlands rengeteg ajándékkal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!