Főoldal Játékok Újabb információk a Star Wars Jedi : Fallen Order-ről
Játékok

Újabb információk a Star Wars Jedi : Fallen Order-ről

Egy pár szerencsés sajtós már ki is próbálhatta a játékot a Respawn főhadiszállásán és most már beszélhettek is róla.

516

Egy pár szerencsés sajtós már ki is próbálhatta a játékot a Respawn főhadiszállásán és most már beszélhettek is róla.

Nyakig benne vagyunk az őszi játékdömpingben. Csak úgy száguldanak el mellettünk az AAA címek és még minimum a fele hátra van. Ilyen megjelenés lesz novemberben a Star Wars Jedi Fallen Order is, amely az EA egyik utolsó kísérlete lehet a messzi-messzi galaxisban. Most járt le az embargó, így már megoszthatják másokkal is mit láttak Cal kalandjából.


Nagyon fontos már az elején, akiknek nem tetszettek a SoulsBorne játékok, azoknak valószínűleg ez sem lesz majd a szíve csücske. Az azokban megtalálható tábortüzekhez hasonlóan itt meditációs pontok lesznek. Ott nyugodtan fejleszthetünk és életet tölthetünk, azonban csak óvatosan, hiszen az eddig megölt ellenfelek is újjáélednek. A hasonlóságok sora itt még nem fullad ki, ugyanis a harcrendszer is nagyon hajaz majd a Sekirora. Meg kell tehát gondolunk, kit hogyan támadunk meg. Főleg, mivel halál esetén XP-t vesztünk. Ezt úgy tudjuk visszaszerezni, ha azt az ellenfelet, aki megölt minket, megütjük. Természetesen, mint már a fejlesztők kihangsúlyozták itt nem kell majd a fent említett alkotások nehézségi szintjére gondolni, teljes mértékben testre tudjuk majd azt szabni. Aki tehát csak a történetre szeretne fókuszálni, azt is megteheti majd.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események