Újabb információk a rendhagyó Rainbow Six részről

Úgy néz ki, egészen sok információ került a napvilágra az új részről.

Mint tudhatjuk, a Ubisoft nem igazán jó a titoktartásban, elég sokszor derül ki tőlük ez-az idő előtt. Nem hivatalosan ugyan, de egy kicsit elébe is mentek a dolgoknak, ugyanis sokszor ők azok, akik csepegtetik hamarabb a tudnivalókat és így megnézik az emberek reakcióit az adott dolgokra. Nem tudjuk, hogy itt is erről lehet-e szó, de egy egészen a részleteket taglaló hír került fel az internet bugyraiba.

E szerint a Rainbow Six Quarantine/Parasite (nem pontosan lehet tudni a nevét, nagy valószínűséggel ezek közül egyik sem az) 12 pályával fog rendelkezni és a nagyjából 25-30 percet fog igénybe venni egy „meccs”. Valószínűleg az összes Siege operátor játszható lesz és nem kapunk majd respawn lehetőséget a kalandozások során. Az előző alkotáshoz hasonlóan leginkább a kozmetikai dolgokat tudjuk testre szabni. Az operátorok speciális képességei is egy kicsit megváltoznak, így például Vigil észrevehetetlenné válik az ellenségek számára és Lion drónja sokkal hosszabban működik.

Ahogy fejlődünk az idők során REACT felszereléseket tudunk majd kioldani. Természetesen a magasabb szint itt is jobb fegyvereket és kiegészítőket jelent. Bizonyos részeket a pályán itt is megerősíthetünk, akárcsak a Siege-ben tehettük azt. Életfeltöltő csomagok lettek elhelyezve a pályákon. Ha valamelyik operátor „meghal” egy külön küldetés keretein belül kell megmentetnünk őt. 

Néhány ellenségtípus visszatér az Outbreak-ből, így például a Gruntok és a Breacherek és természetesen újak is lesznek majd hozzáadva. Ezek az ellenfelek viszont nem az eredeti kinézetüket kapják, hanem zombi helyett sokkal inkább űrlényekre emlékeztetnek majd. Érdemes azért ezeket a híreket fenntartással kezelni ráadásul megjelenési dátumot még most sem tudtunk meg.

Total
1
Shares
Previous Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A rendező megosztotta a Zack Snyder: Az Igazság Ligája hat fejezetének címét

Next Article
Amber Heard

[Deepfake] Egy bizarr Aquaman 2 videó jelent meg, amiben Johnny Deppet Mera szerepében látjuk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!