x
Játékok

Újabb információk a Rainbow Six Quarantine háza tájáról

A Microsoft boltja megint szivárogtatott egy-két információt a legújabb Rainbow Six részről.

Újabb információk a Rainbow Six Quarantine háza tájáról
  • Publishedmárcius 14, 2021

Nem is olyan régen egészen felpörögtek a pletykák és még rövid képsorokat is kaptunk az elkövetkező Rainbow Six rész korai változatából. Igaz, ez még csak a szivárogtatóktól volt és nem hivatalos forrásból, de több mint a semmi. Ha minden igaz, valamikor a közeljövőben pontoson nyár végéig bezárólag már meg is jelenhet ez az alkotás, erre utalt egy pénzügyi beszámoló, ami szerint valamivel később érkezik majd a Far Cry 6 is.

A Microsoft szinte már szokás szerint egy kicsit hamarabb lőtt fel egy oldalt, mint azt kellett volna, így megtudhattunk egy pár dolgot a Quarantine-ről. Először is hivatalosan azt, hogy nem Quarantine lesz és egyelőre Parasite kódnéven fut. Támogatja majd a cross-platform játékot és a store-ban természetesen fel van tüntetve a Xbox One és az Xbox Series konzolcsalád is. Tartalmazni fog majd egy egyjátékos és 1-3 felhasználós kooperatív funkciót is. 

Az adatlap alapján nemsokára egy újabb technikai teszt fog majd futni és mint tudhatjuk, ez nem az első eset lesz. Valószínűleg tényleg nem kell már majd olyan sokat várnunk a játékra és tényleg a közeljövőben megjelenik. Hogy mi lesz a címe csak találgatni lehet, de a Quaratine-t a pandémia miatt bármilyen jól is hangozzék, elengedték. Az 1-3 felhasználós kooperatív játékot egy picit csalódásként lehet felfogni, hiszen sokkal könnyebb lenne egy 4 játékosos mód, ahol nem kell lehagyni egy barátot sem.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.