Újabb információk a Hitman 3 kapcsán

Ritka dolgot sikerült elérni a fejlesztőknek a bérgyilkosos kaland legújabb felvonásában.

Az IO Interactive újabb infókat adott ki a nemsokára megjelenő bérgyilkosos játékáról. Ebből egészen sok új dolgot tudhatunk meg a csapat utolsó alkotásáról, amely a 47-es ügynökhöz kapcsolódik. Az IO nemsokára átvándorol a 007-es ügynök akcióihoz, azonban ezt a művet még szívvel-lélekkel odateszik, egy utolsó tánc a kopasz gyilkológépnek. Nézzük is milyen újdonságokat tudunk meg.

A mai világban a korlátozott tárolókapacitások (legyen az PC vagy konzol) és az egyre csak növekvő tárhely-foglaló játékok között, most egy igazán remek hírrel szolgálhatunk. A három Hitman játékot sikerült együttesen 100 GB-nál kisebb méretre csökkenteni. Ezt az optimálisabb adatkezeléssel és a duplikált fájlok redukálásával sikerült elérni. Új fajta kompressziót használnak a fejlesztők a textúrák tekintetében is, ami további helyet spórol a gépünkön.

Ha mind a három alkotást birtoklod igazán jól jársz, hiszen a kisebb méret mellett sikerült szebbé tenni a látványvilágot is. A motort kibővítették Screen Scape Reflection-nel, ami jelentősen javítja az élvezeti értéket. A legjobb az egészben, hogy visszafelé kompatibilis, tehát az első két játék is profitál belőle. Ha ez mind nem lenne elég, mind az alap Xbox One-ra mind az alap PS4-re elérhető lesz, tehát nem csak az új generációs konzolok kiváltsága lesz majd. A Hitman 3 január 20-án fogja tiszteletét tenni PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re. Nagyon várjuk már, hiszen az év első igazi AAA alkotása lesz, egyben a 47-es ügynök utolsó kalandja. Reméljük kedvenc kopasz bérgyilkosunk története olyan lezárást fog kapni, amit megérdemel.

Total
12
Shares
Previous Article
Uncharted

Egy izgalmas kalandról árulkodnak az Uncharted-film új képei

Next Article

Úton van már a következő Metro

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!