Főoldal Játékok Újabb információk a Hitman 3 kapcsán
Játékok

Újabb információk a Hitman 3 kapcsán

Ritka dolgot sikerült elérni a fejlesztőknek a bérgyilkosos kaland legújabb felvonásában.

561
art download action sniper assassin abstract wallpapers assassins hitman warrior stealth full hd scifi fighting spy

Az IO Interactive újabb infókat adott ki a nemsokára megjelenő bérgyilkosos játékáról. Ebből egészen sok új dolgot tudhatunk meg a csapat utolsó alkotásáról, amely a 47-es ügynökhöz kapcsolódik. Az IO nemsokára átvándorol a 007-es ügynök akcióihoz, azonban ezt a művet még szívvel-lélekkel odateszik, egy utolsó tánc a kopasz gyilkológépnek. Nézzük is milyen újdonságokat tudunk meg.

A mai világban a korlátozott tárolókapacitások (legyen az PC vagy konzol) és az egyre csak növekvő tárhely-foglaló játékok között, most egy igazán remek hírrel szolgálhatunk. A három Hitman játékot sikerült együttesen 100 GB-nál kisebb méretre csökkenteni. Ezt az optimálisabb adatkezeléssel és a duplikált fájlok redukálásával sikerült elérni. Új fajta kompressziót használnak a fejlesztők a textúrák tekintetében is, ami további helyet spórol a gépünkön.

Ha mind a három alkotást birtoklod igazán jól jársz, hiszen a kisebb méret mellett sikerült szebbé tenni a látványvilágot is. A motort kibővítették Screen Scape Reflection-nel, ami jelentősen javítja az élvezeti értéket. A legjobb az egészben, hogy visszafelé kompatibilis, tehát az első két játék is profitál belőle. Ha ez mind nem lenne elég, mind az alap Xbox One-ra mind az alap PS4-re elérhető lesz, tehát nem csak az új generációs konzolok kiváltsága lesz majd. A Hitman 3 január 20-án fogja tiszteletét tenni PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PC-re. Nagyon várjuk már, hiszen az év első igazi AAA alkotása lesz, egyben a 47-es ügynök utolsó kalandja. Reméljük kedvenc kopasz bérgyilkosunk története olyan lezárást fog kapni, amit megérdemel.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.