x
Close


Közelgő események

Játékok

Újabb előzetesen mutatkozott meg a Returnal

Most az ellenségeket csodálhatjuk meg egy picit közelebbről, akikből rengeteg féle és fajta lesz majd.

Újabb előzetesen mutatkozott meg a Returnal
  • PublishedApril 14, 2021

Nagyon nagy várakozásokkal nézünk a Sony első, csak PS5-re érkező játékával kapcsolatosan, hiszen a Returnal már az eddig látott anyagok alapján is elképesztően izgalmasan néz ki. Selene egy idegen bolygón fog landolni az űrhajójával és a célja a túlélés mellett az, hogy végre sikeresen ki tudjon szabadulni ebből az örök körforgásból és el tudja hagyni ezt a veszélyes bolygót, ahol minden lény és teremtmény az életére tör. Nem csak a külvilágtól kell azonban félnie, hanem a belső hangok is próbára teszik.

Az új előzetesen az ellenfeleket csodálhatjuk meg egy kicsit közelebbről. Mint látható nagyon nagy változatosság lesz a ránk vadászó fenevadak között, hiszen nem csak a természet által megformált ellenségek szállnak majd velünk szembe, hanem fémbe csomagolt lények is a fejünket akarják. Nagyon nehéz dolgunk lesz legyőzni őket, hiszen elképesztően erősnek néznek ki. A Souls játékok rajongói valószínűleg nagyon jól fognak szórakozni ezzel is.

Astropos bolygója egy sötét és misztikus hely, ahol minden különböző környezet a saját egyedi ellenségeit fogja ránk szabadítani. Nem csak kinézetben különböznek majd ezek, hanem viselkedésben, erősségekben és gyengeségekben sem lesznek ugyanolyanok. A megalkotásukban az egyik legnagyobb inspirációt a tengerek mélyén fellelhető halak és életformák jelentették a fejlesztők számára. Nem is kell már olyan sokat várnunk rá, hiszen két hét múlva saját magunk is nyüstölhetjük majd a Returnalt. Nagyon várjuk már a megjelenését.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.