Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb előzetesen a jeges szörnyek!

Új előzetes és fejlesztői napló látott napvilágot a Monster Hunter World Iceborne kiegészítőjének kapcsán.

A Capcom ma új előzetest és fejlesztői naplót adott ki a valaha volt legsikeresebb címe, a Monster Hunter: World várva várt masszív Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjéről, melyekben közelebbről is megismerkedhetsz a rejtélyes új Elder Dragon, Velkhana mindent elsöprő erejével, valamint többet megtudhatsz a visszatérő és új szörnyekről. A fejlesztők emellett új lehetőségekkel kívánják tovább ösztönözni a játékosokat a közösség más vadászainak támogatására a Monster Hunter: World alapjátékban.

A Monster Hunter World: Iceborne rengeteg új szörnyet és alfajt tartogat a vadászok számára, melyek közül újabb kettő mutatkozott be. A brutális sárkánygyík, Brachydios egy robbanó iszaptámadásairól ismert visszatérő kedvenc, Namielle pedig egy rejtélyes új Elder Dragon, ami pusztító vízalapú csapásokat zúdít ellenfeleire. Új részletek derültek ki továbbá Velkanaról is, ami jeges leheletével képes jégoszlopokat emelni a harctéren, melyeket kihasználva izgalmas új stratégiai lehetőségek nyílnak meg a vadászok előtt.

A 2019. szeptember 4-én érkező frissítés részeként minden Monster Hunter: World és Monster Hunter World: Iceborne vadász egy ingyenes Guardian Armor páncélszettel gazdagodik. Ez a fejleszthető páncél megnövelt védelmet, és az Új Világban való túlélést segítő képességeket biztosít. A páncél már a Monster Hunter: World kezdetén felölthető, és kifejezetten az új vadászok számára készült, hogy segítse őket a fő történeten való átjutásban.

A Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, ami az alapjátékot és az új kiegészítőt is tartalmazza, 2019. szeptember 6-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Az Iceborne kiegészítő használatához elengedhetetlen a Monster Hunter: World, és ugyan egyes újdonságait, mint az új Slinger funkciót és a fegyver fejlesztéseket már a kezdetektől élvezhetik a játékosok, a kiegészítő történetének és küldetéseinek eléréséhez Hunter Rank 16 és az alapjáték fő történetének teljesítése szükséges.

Még több a témában...

Demót kap a Resident Evil 3

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Mega Man Zero/ZX Legacy Collection

Fonyódi Dávid

Hivatalos specifikáció érkezett az Xbox Series X-hez

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon