A Gyűrűk Ura

Új-Zélandon forog az Amazon A Gyűrűk Ura-sorozata

A legújabb hírek szerint A Gyűrűk Ura-sorozat egy ismert helyszínre tér vissza, ahol Peter Jackson is forgatta a trilógia részeit.

A legújabb hírek szerint A Gyűrűk Ura-sorozat egy ismert helyszínre tér vissza, ahol Peter Jackson is forgatta a trilógia részeit.

A Deadline értesülései szerint az Amazon égisze alatt készülő A Gyűrűk Ura-sorozat fényképezés idejére visszatérnek arra a helyszínre, ahol J.R.R. Tolien bestselleréből Középfölde először elevenedett meg a filmvásznon Peter Jackson rendezésében a 2000-es években. A jelentés szerint a stáb néhány hónapra az Új-Zélandra található Auckland városába költözik, hogy a sorozat több jelenetét is filmre vegyék. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

J.D. Payne és Patrick McKay showrunnerek közleményében erősítette meg a Deadline beszámolóját, miszerint Auchland központi szerepet játszik majd a forgatáson, de akadnak majd olyan jelenetek is, amiket a városon kívül rögzítenek, kihasználva az új-zélandi táj előnyeit.

Amikor helyszínt kerestünk, hogy életre keltsük Középfölde Másodkorának eredeti szépségét, tudtuk, hogy valami fenséges vidékre vágyunk, érintetlen tengerpartokkal, erdőkkel, és hegyláncokkal, ezek mellett otthont adjon világszínvonalú felszerelésnek, stúdiónak és magasan képzett és tapasztalt szakemberekkel is találkozunk. Örömmel tölt el minket, hogy megerősíthetjük, hogy Új-Zéland ad otthont sorozatunknak. Hálásak vagyunk Új-Zélandnak ezért, és különösképpen Auckland városnak, akik támogatnak minket a produkció előkészítésében.

Auckland A Gyűrűk Ura mellett más hollywoodi alkotásokban is közkedvelt helyszínnek számít, hiszen a New Line Ciname erőszeretettel forgatja itt filmjeit. Most a valaha volt legnagyobb költségvetésből készülő sorozatnak ad otthon, hiszen pletykák szerint az Amazon több mint 250 millió dollárt költött a franchise jogára, és másik 250 milliót az öt évadosra tervezett sorozat első két évadára. Az Amazon nem erősítette még meg, hogy hány részes lesz az évad, de beszámolók szerint akár 20 részesek is lehetnek az évadok, jóval hosszabb, mint az ilyen költségvetésből dolgozó sorozatok többsége. Ezek mellett a világ egyik legnagyobb piactere egymaga építi meg a díszleteket is, amiket jó eséllyel a sorozat későbbi forgatásán is használni kívánnak.

A Gyűrűk Ura

Total
6
Shares
Previous Article
Colin Trevorrow

Colin Trevorrow tárgyalt a Marvellel, de lemondott A galaxis őrzői forgatásáról

Next Article

A Hobbs & Shaw és a Deadpool 2 rendezője is a Breakpointon dolgozott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!