Wide Screen
Image default
Játékok

Új videósorozatban mutatkozik be a Humankind világa

Betekinthetünk a HUMANKIND lenyűgöző koncepciójába.

HUMANKIND az Amplitude eddigi legnagyobb és legambiciózusabb játéka, melynek világát egy új videósorozat mutatja be, kezdve a ma kiadott első „Origins” résszel. A fejlesztők a könnyebb átláthatóság érdekében úgy döntöttek, hogy darabokra bontják a közkedvelt történelmi stratégiai játék számos izgalmas, innovatív funkcióját rövidebb, emészthetőbb falatokra, melyekről kéthavonta várható újabb videó a HUMANKIND Youtube csatornáján. Minden új funkciót felfedő videó tartalmazni fog fejlesztői interjúkat, korábban sosem látott részleteket a játékmenetből, valamint exkluzív anyagokat a színfalak mögül.

Mielőtt azonban belevetnék magukat a vadonatúj funkciók felfedésébe, az első epizóddal a fejlesztők betekintést nyújtanak a HUMANKIND mögötti inspirációba, és abba, hogy miért jelent a játék ilyen sokat a stúdiónak. A videóban többek között az Amplitude alapítói, köztük a stúdió feje és kreatív rendezője Romain de Waubert, és narratív rendezője Jeff Spock vezet végig gondolatmenetükön ezen új és izgalmas projekt megalkotásában.
Ez persze még csak a kezdet. A videósorozat második részének témája a játék innovatív, teljesen taktikus területei, különböző élővilágai, emelkedői és természeti csodái lesznek.
HUMANKIND 2020-ban jelenik meg PC-re.

Még több a témában...

Visszatér a Dark Pictures Anthology: Man of Medan ingyenes meghívója

Fonyódi Dávid

Demót kapott az Art of Rally

Sinka Tamás

Hétvégi NBA Thibaut Courtois társaságában

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat