Új videósorozatban mutatkozik be a Humankind világa

Betekinthetünk a HUMANKIND lenyűgöző koncepciójába.

Betekinthetünk a HUMANKIND lenyűgöző koncepciójába.

HUMANKIND az Amplitude eddigi legnagyobb és legambiciózusabb játéka, melynek világát egy új videósorozat mutatja be, kezdve a ma kiadott első „Origins” résszel. A fejlesztők a könnyebb átláthatóság érdekében úgy döntöttek, hogy darabokra bontják a közkedvelt történelmi stratégiai játék számos izgalmas, innovatív funkcióját rövidebb, emészthetőbb falatokra, melyekről kéthavonta várható újabb videó a HUMANKIND Youtube csatornáján. Minden új funkciót felfedő videó tartalmazni fog fejlesztői interjúkat, korábban sosem látott részleteket a játékmenetből, valamint exkluzív anyagokat a színfalak mögül.

Mielőtt azonban belevetnék magukat a vadonatúj funkciók felfedésébe, az első epizóddal a fejlesztők betekintést nyújtanak a HUMANKIND mögötti inspirációba, és abba, hogy miért jelent a játék ilyen sokat a stúdiónak. A videóban többek között az Amplitude alapítói, köztük a stúdió feje és kreatív rendezője Romain de Waubert, és narratív rendezője Jeff Spock vezet végig gondolatmenetükön ezen új és izgalmas projekt megalkotásában.
Ez persze még csak a kezdet. A videósorozat második részének témája a játék innovatív, teljesen taktikus területei, különböző élővilágai, emelkedői és természeti csodái lesznek.
HUMANKIND 2020-ban jelenik meg PC-re.

Total
1
Shares
Previous Article
Sam Raimi Pókember

A Pókember-trilógia rendezője, Sam Raimi lehet a Doctor Strange folytatás új direktora

Next Article
Kraven

A vártnál előbb mutatkozhat be Kraven a vadász a Marvel Moziverzumban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!