Új videón a Sid Meier’s Civilization decemberi frissítése

A karácsonyt várva sem fognak unatkozni, akik civilizálódnának.

A 2K és a Firaxis új videóban mutatta be az általunk is tesztelt Sid Meier’s Civilization VI változásait, módosításait és kiegészítéseit, amik 2020. december 17-től lesznek elérhetők a decemberi frissítés részeként. A frissítést a Firaxis egy közösségi stream keretében mutatja be 2020. december 16-án 20:00-tól. Az egyensúlyi változtatások és módosítások mellett minden frissítés tartalmaz egy újdonságot is, például egy szcenáriót, játékmódot vagy testreszabási lehetőséget. Az e-havi frissítés újdonsága a játékosok visszajelzései alapján eszközölt változtatások mellett a City-state Picker lesz.
 
Az augusztusban bemutatott Natural Wonder Pickerhez hasonlóan a City-state Picker lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy kiválasszák hány városállam jelenjen meg játékukban. Véletlenszerű vagy egyedi városállam listával játszhatnak; a City-state Picker remek módja, hogy a játék olyan városállamaival találkozzanak, amikkel talán nem játszottak korábban és újabb lehetőséget biztosít a játék nehézségének befolyásolására. Szeretnéd kizárólag Tudományt fokozó városállamokat, hogy segítsenek elérni a Tudományos győzelmet? Vagy netán nehezebbé szeretnéd tenni a termelést az ipari városállamok letiltásával? A City-state Picker rengeteg lehetőséget nyújt a kísérletezésre.
 
A játékosok visszajelzéseit követően néhány új változtatás is várható a Sid Meier’s Civilization VI-ban. Ezek között szerepelnek jelentős Social Policy kiegyensúlyozások, valamint Tech és Civic fokozások és MI javítások. Példaként az MI vezetők kevesebb eséllyel követelőznek, ha katonai erőd nagyobb, vagy ha rosszul teljesít egy háborúban. A játékosok továbbá egy új „Stop Asking Me” gombot is találhatnak, amit akkor vethetnek be, mikor egy civilizáció túl sok követelést vagy kérést küld. A frissítés tartalmainak teljes listája 2020. december 17-én várható.
 
A decemberi frissítés csak egy, a számos ingyenes frissítés közül, ami része a minden Sid Meier’s Civilization VI játékos számára elérhető tartalmak ütemtervének. A játék országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Mank

Next Article
Christopher Nolan

Christopher Nolan élesen kritizálta a Warner streaminggel kapcsolatos döntését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!