Főoldal Játékok Új trailert villantott a Those Who Remain
Játékok

Új trailert villantott a Those Who Remain

Új infók a Those Who Remain kapcsán.

445

Új infók a Those Who Remain kapcsán.

Korábban már jeleztük, hogy megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain, most újabb infók kerültek elő a készülő játékról. A Dormont álmos városában játszódó atmoszférikus, pszichológiai horror új trailere, Welcome to Dormont címmel látott napvilágot tegnap, bepillantást nyújtva a nem éppen barátságos városka hétköznapjaiba. A belső nézetes horror cucc a készítők elmondása szerint az emberi psziché mélyén fog kotorászni.

A sztori szerint főhősünk Edward éli az életét, amikor is egy éjszaka Dormontba érkezik. Éppen egy kaland lezárásán ügyködik, hogy élete újra sínre kerüljön, mit sem sejtve a sötétségről ami hatalmába kerítette a várost. A feladatunk az lesz, hogy túléljük ezt a végtelen éjszakát, miközben próbára teszik a moralitásunkat és az épelméjűségünket.
A játék 2020. május 28-án jelenik meg digitálisan PC, PS4, Xbox One és Nintendo Switch platformokra, majd valamikor a nyár folyamán érkezik egy fizikai Deluxe Edition is.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Super Mario Bros.: A film
BREAKINGFilmek

Bejelentették a Super Mario Bros.: A film folytatását

Kitűzték a Super Mario Bros.: A film folytatásának premiernapját.

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.