x
Játékok

Új trailer, játékmenet és képek érkeztek az Assassin’s Creed Valhallához

Temérdek látnivaló érkezett.

Új trailer, játékmenet és képek érkeztek az Assassin’s Creed Valhallához
  • Publishedoktóber 15, 2020

Nem lehet ősz aszaszinok nélkül, így az idén is esedékes Assassin’s Creed epizód a skandináv mitológiát járja körbe, ahogy azt már megtudhattuk korábban. Az ezúttal a viking korban ténykedő titkos társaság mindennapjaiba betekintést engedő játékhoz, most rengeteg új vizuális tartalom futott be. Ezeket ebben a cikkben szépen össze is gyűjtöttünk nektek.

A fent látható képek mellett érkezett egy új trailer, Deep Dive címen, melyben sok hasznos dolgot tanulhatunk a saga legújabb epizódjáról. A kedvcsinálóból többek között megtudhatjuk, hogy hogyan növelhetjük a táborainkat, hogyan szabhatjuk saját tetszésünkre a vikingünket és betekinthetünk a klánunk befolyásának növekedésébe is, ahogy terjeszkedünk Angliában és azon túl.

Valós játékmenetekkel eddig nem kényeztettek el minket a Ubisoft dolgozói, leszámítva az idei évben kiszivárgott felvételeket. Most azonban ebből is jutott egy kellemes órára való. Az élőben streamelt adás lejjebb görgetve visszanézhető. A készítők által vezényelt bemutató során olyan elemekbe tekinthettünk be, melyekre eddig kevés, vagy semennyi rálátásunk sem volt. Jessica Maher a játék dizájnere kicsit jobban bemutatja példának okáért a Ravensthorpe tábort, a játék új harcrendszerét, és sok mást. Az Assassin’s Creed Valhalla megjelenésére 2020. november 10-én számíthatunk PC, Xbox One, Xbox Series S és X, PlayStation 4, Google Stadia, majd ezt követően 2020. november 12-én PlayStation 5 platformokra. Ti beleugrotok a vikinges hódításba?

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.