Wide Screen
Image default
Játékok

Új Tony Hawk játék a láthatáron?

A THPS 5 bukása után új játékról pletykál egy Activision közeli forrás.

A THPS 5 bukása után új játékról pletykál egy Activision közeli forrás.

Hatalmas bukta volt a legutolsó Tony Hawk játék. Az elkapkodott kiadás miatt, a cucc félkészen, bugoktól hemzsegve érkezett és mind a kritikusok, mind a játékosok utálták, konkrétan első nap nagyobb méretű patch érkezett, mint a játék önmaga. A foltozások után egy egész jó kis game kerekedett a kezdeti romhalmazból, de ekkor már késő volt a megüdvözüléshez.

Vasárnap este kapott szárnyra egy pletyka twitteren mely szerint, az Activision már egy ideje házon belül terjeszti az első és második rész felújított prototípusát, de egyelőre nem tiszta, hogy mi is a cél velük, esetleg remastered részek érkeznek, netán egy folytatáshoz tesztelnek?

Erre a pletykára látszik ráerősíteni egy interjú Lizzie Armanto-val, aki konkrétan elszólta magát és tényként közölte egy interjúban a játékbeli szereplését, a podcast azóta csak rövidebbre vágva elérhető, kihagyva ezt a részt. Ez azért elég érdekes.

A Robomodo korábban már készített egy Unreal engine alapú újrakevert változatot, az első két részből, később dlc-ként kibővítve a harmadikkal. A játék csak digitálisan volt elérhető két évvel ezelőttig, amikor is rejtélyesen törlésre került a digitális áruházakból.

Mit szóltok, eléggé egybevágnak a dolgok, itt lenne az ideje egy kurrens generációs változatnak vagy eljárt már az idő a széria felett?

Még több a témában...

A Call of Duty: WWII is bekerül a PS Plus ingyenes játékainak kínálatába

Fonyódi Dávid

Érkezhet a Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Fonyódi Dávid

Mobiljátékként térhet vissza Crash Bandicoot

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat