Főoldal Játékok Új platformon hódít a Yakuza 0
Játékok

Új platformon hódít a Yakuza 0

Az Xbox One tulajok sem maradnak ki a Yakuza 0 nyújtotta mókából.

761
Yakuza 0

Az Xbox One tulajok sem maradnak ki a Yakuza 0 nyújtotta mókából.

Amíg várakozunk a Yakuza: Like a Dragon európai megjelenésére, addig a hiányt enyhítve, a Yakuza 0 már Xbox One-ra is elérhető. Így egy teljesen új közönség tapasztalhatja meg végre a műfajt meghatározó Yakuza sorozat drámáját, akcióját, fergeteges minijátékait és mellékküldetéseit.

Az eredeti Yakuza előzményeként a Yakuza 0 remek belépőpont a sorozatba, amiben Kazuma Kiryu és Goro Majima párhuzamos történetét ismerhetjük meg. Akik a japán alvilág erőszakos konfliktusainak közepébe csöppennek. A ’80-as években, Japán gazdasági buborék korszakában felfedezhetjük Kamurocho és Dotonbori lélegzetállítóan részletes vidékeit. Főhőseink Kiryu és Majima, az életünkért küzdenek…és néha kikapcsolódásként lenyomnak egy bowling meccset, egy Out Run kört a Club SEGA-ban. De ez még mind semmi, ha kell táncra perdülnek a diszkóban, versenybe szállnak távirányítós autójukkal, horgásznak, kabaré klubot üzemeltetnek, vagy épp karaokéznak egyet.
Yakuza 0 már elérhető Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.