x
Játékok

Új platformon hódít a Yakuza 0

Az Xbox One tulajok sem maradnak ki a Yakuza 0 nyújtotta mókából.

Új platformon hódít a Yakuza 0
  • Publishedfebruár 28, 2020

Az Xbox One tulajok sem maradnak ki a Yakuza 0 nyújtotta mókából.

Amíg várakozunk a Yakuza: Like a Dragon európai megjelenésére, addig a hiányt enyhítve, a Yakuza 0 már Xbox One-ra is elérhető. Így egy teljesen új közönség tapasztalhatja meg végre a műfajt meghatározó Yakuza sorozat drámáját, akcióját, fergeteges minijátékait és mellékküldetéseit.

Az eredeti Yakuza előzményeként a Yakuza 0 remek belépőpont a sorozatba, amiben Kazuma Kiryu és Goro Majima párhuzamos történetét ismerhetjük meg. Akik a japán alvilág erőszakos konfliktusainak közepébe csöppennek. A ’80-as években, Japán gazdasági buborék korszakában felfedezhetjük Kamurocho és Dotonbori lélegzetállítóan részletes vidékeit. Főhőseink Kiryu és Majima, az életünkért küzdenek…és néha kikapcsolódásként lenyomnak egy bowling meccset, egy Out Run kört a Club SEGA-ban. De ez még mind semmi, ha kell táncra perdülnek a diszkóban, versenybe szállnak távirányítós autójukkal, horgásznak, kabaré klubot üzemeltetnek, vagy épp karaokéznak egyet.
Yakuza 0 már elérhető Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.