Főoldal Filmek Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery
Filmek

Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery

A sorozatos problémák ellenére továbbra is naptárban a Flash.

526
Flash

A Warner Bros. Discovery főnöke, David Zaslav döntése sokaknak nem tetszett, miszerint a Flash szólófilmjét a történtek ellenére bemutatják a mozikban, és nem tesz semmilyen fegyelmi intézkedést Ezra Miller problémái után. Úgy tűnik, hogy a kialakult viták ellenére a Skarlátvörös száguldozó saját filmét a tervek szerint jövőre bemutatják a mozikban.

Nyáron a San Diego-i Comic-Conon a film kapott egy rövid teaser előzetest, de ezt csak zárt ajtók mögött vetítették le a rajongóknak, az online felületen eddig videót nem, csak néhány képet és koncepciós tervet osztottak meg a rajongókkal. Hivatalos forrásból nem erősítette meg senki, de az este alatt a film Twitter-oldala közzétett egy új logót, s várhatóan a következő hetekben az első nagy előzetest is kiadják, de mindez spekuláció csak.

Hatalmas változtatásokra nem kell gondolni, a most bemutatott logó formája nagyon hasonló a korábban bemutatott dizájnhoz, a különbségeket inkább a betűkben és a színvilágban kell keresni.

A beszámolók alapján egészen ígéretes lesz a Flash, mivel az első tesztvetítésről és a stúdió vezetői csak pozitívan nyilatkoztak a filmről. Feltehetően ez is fontos szerepet játszik abban, hogy a Warner Bros. Discovery új vezetősége a történtek ellenére nem törölték a filmet, hanem kiállnak a mozis megjelenés mellett. A stúdió a közelmúltban több filmet is törölt, köztük például a majdnem teljesen elkészült Batgirl premierjét, amit az HBO Max streaming szolgáltatón tettek volna közzé. Szóval bizakodhatnak a rajongók, de azért óvatosan, várjuk meg a bemutatót, mert a Black Adam is ígéretesnek tűnt, de ez is egy újabb fiaskó volt a DC Films részéről.

Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, és a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik majd be Sasha Calle mint Supergirl.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...