Főoldal Filmek Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery
Filmek

Új logót kapott a Flash, és továbbra is kitart a bemutató mellett a Warner Bros. Discovery

A sorozatos problémák ellenére továbbra is naptárban a Flash.

171
Flash

A Warner Bros. Discovery főnöke, David Zaslav döntése sokaknak nem tetszett, miszerint a Flash szólófilmjét a történtek ellenére bemutatják a mozikban, és nem tesz semmilyen fegyelmi intézkedést Ezra Miller problémái után. Úgy tűnik, hogy a kialakult viták ellenére a Skarlátvörös száguldozó saját filmét a tervek szerint jövőre bemutatják a mozikban.

Nyáron a San Diego-i Comic-Conon a film kapott egy rövid teaser előzetest, de ezt csak zárt ajtók mögött vetítették le a rajongóknak, az online felületen eddig videót nem, csak néhány képet és koncepciós tervet osztottak meg a rajongókkal. Hivatalos forrásból nem erősítette meg senki, de az este alatt a film Twitter-oldala közzétett egy új logót, s várhatóan a következő hetekben az első nagy előzetest is kiadják, de mindez spekuláció csak.

Hatalmas változtatásokra nem kell gondolni, a most bemutatott logó formája nagyon hasonló a korábban bemutatott dizájnhoz, a különbségeket inkább a betűkben és a színvilágban kell keresni.

A beszámolók alapján egészen ígéretes lesz a Flash, mivel az első tesztvetítésről és a stúdió vezetői csak pozitívan nyilatkoztak a filmről. Feltehetően ez is fontos szerepet játszik abban, hogy a Warner Bros. Discovery új vezetősége a történtek ellenére nem törölték a filmet, hanem kiállnak a mozis megjelenés mellett. A stúdió a közelmúltban több filmet is törölt, köztük például a majdnem teljesen elkészült Batgirl premierjét, amit az HBO Max streaming szolgáltatón tettek volna közzé. Szóval bizakodhatnak a rajongók, de azért óvatosan, várjuk meg a bemutatót, mert a Black Adam is ígéretesnek tűnt, de ez is egy újabb fiaskó volt a DC Films részéről.

Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, és a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik majd be Sasha Calle mint Supergirl.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

%s Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...