Új jutalmakat hoz a Borderlands 3 következő kiegészítője

Rengeteg új tartalom érkezik majd a következő nagyobb Borderlands frissítéshez kapcsolódóan.

A Borderlands 3 következő kiegészítője, a Director’s Cut számos vadonatúj módot hoz a játékba 2021. április 8-i megjelenésekor, köztük egy új raid főellenfelet, gyilkos rejtélyeket és kulisszatitkokat, valamint három Vault Kártyát, amik új napi- és heti kihívásokat tartogató fejlődési rendszer kulcsai. A kihívásokat teljesítve egyre közelebb kerülhetsz a tematikus jutalmak, köztük egyedi legendás felszerelések, rengeteg kozmetikai cuccok és egy vadonatúj játékbeli tárgy, a Gyémántkulcsok feloldásához.

Az Aranykulcsokról már talán hallottál, amiket a Borderlands közösségi felületeinek követésével szerezhetsz, és melyekkel Arany Ládákat nyithatsz meg Marcusnál a Sanctuary III fedélzetén. Felnyitásukkor az Aranyládák egy sor, a szintedhez illő ritka felszerelést kínálnak. A Gyémántkulcsok ezt az ötletet viszik még tovább, nem csak egyetlen ládát, hanem egy teljes szobányi csábító zsákmányt kínálva a Sanctuary III hídja alatti Gyémánt Fegyvertárban.
 

További információkért a Vault Kártyákról és a Gyémántkulcsokról, olvasd el a kapcsolódó hivatalos blogbejegyzést. A Vault Kártyák kizárólag a Director’s Cut kiegészítőt birtokló játékosok számára elérhetők, külön nem megvásárolhatók. A Gyémántkulcsok játékon keresztül szerezhetők, külön nem vásárolhatók. A Director’s Cut a Borderlands 3 Ultimate Eidtion és a Seaons Pass 2 részeként lesz elérhető 2021. április 8-tól.


Ne feledd továbbá, hogy az eredetileg 2014 novembere és 2015 októbere között egy öt epizódból álló sorozatként megjelent, döntések vezérelte narratív kaland, a Tales from the Borderlands, ami a Borderlands 2 és Borderlands 3 eseményei között játszódik, már újra elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re, PlayStation 4-re, PC-re és Nintendo Switch-re. Éld át ezt a közkedvelt történetet két főszereplője szemszögéből, akik egy valószínűtlen partnerkapcsolatba keverednek, ahogy megpróbálnak visszaszerezni egy halom pénzt, melyet mindegyikük a magáénak gondol!

Total
1
Shares
Previous Article
Resident Evil

Pont egy járvány miatt hónapokkal eltolták a Resident Evil: Welcome to Raccoon City bemutatóját

Next Article
Obi-Wan Kenobi

George Lucas kedvenc karaktere nem lesz ott az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Related Posts