Főoldal Előzetesek Új jelenetekkel érkezett az Assassin’s Creed film utolsó előzetese
Előzetesek

Új jelenetekkel érkezett az Assassin’s Creed film utolsó előzetese

A Fox bemutatta az assaszinokról szóló film harmadik, s egyben utolsó trailerét.

902

A Fox bemutatta az assaszinokról szóló film harmadik, s egyben utolsó trailerét.

A most bemutatott előzetes számtalan eddig nem látott képkockát rejt, melyből jobban megismerhetjük a főszereplőket, köztük Michael Fassbender karakterét, azt a Callum Lynch-et, aki 500 évet utazik vissza az időben, csakhogy átélje egyik őse emlékét, vagyis egyesüljön Aguilar-ral a spanyol inkvizíció idején. Az új képsorokból azt is megtudhatjuk, hogy mi hajtja a templomosokat, milyen célok vezérlik Jeremy Irons által játszott Rikkin-t – mindent megtesznek, hogy megtalálják az Éden Almája nevezetű ereklyét -, miközben Lynch továbbra is keresi a válaszokat, hogy mi folyik körülötte.

Ahogy a korábbi előzetesekben is láthattuk, látványban nem lesz hiány a filmben, és talán ez lehet az első sikeres játékadaptáció a filmiparban. A filmet Justin Kurzel (Macbeth) rendezte, operatőri feladatott pedig Adam Arkapaw kapta, aki leleményességét már a True Detective első évad forgatásán megmutatta. Arkapaw már bizonyította, hogy mennyire ért a kamerakezeléshez, amit a három trailerben be is bizonyított, és ki tudja, hogy még mivel találkozunk a kész filmben.

Egy forradalmian új technológia segítségével képesek lettünk olvasni az emlékekben, s ennek révén utazni az öröklődött emlékek között. A film főszereplője Callum Lynch (Michael Fassbender) lesz az első, aki megtapasztalhatja őse, Aguilar kalandjait az inkvizíció idején, a 15. századi Spanyolországban. Callum ráeszmél, hogy a titkos és különös Assasinok leszármazottja, emiatt azonban hihetetlen nagy tudásra, és képességekre tesz szert. Callum az új képességek birtokában arra készül, hogy leigázza a pusztító és hataloméhes Templomosok rendjét – napjainkban.

Az Assassin’s Creedben Michael Fassbender, Marion Cotillard főszerepén kívül láthatjuk még Jeremy Irons, Michael K. Williams, és Ariane Labed színészeket is. A film hivatalos bemutató december 29-én.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Mit tudunk az Assassin’s Creed Shadows játékról?

Minden, amit az új szamurájos Assassin’s Creedről tudni érdemes.

Assassin's Creed Shadows
Játékok

Szamurájok korába repít az Assassin’s Creed Shadows előzetese

Látványos előzetest kapott az új Assassin’s Creed játék.

Assassin's Creed Codename Hexe
Játékok

Új részletek a készülő boszorkányos Assassin’s Creed játékról

Érdekes infók szivárogtak ki az Assassin’s Creed Codename Hexe játékról.