x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Új jelenetekkel érkezett az Assassin’s Creed film utolsó előzetese

A Fox bemutatta az assaszinokról szóló film harmadik, s egyben utolsó trailerét.

  • Publisheddecember 10, 2016

A Fox bemutatta az assaszinokról szóló film harmadik, s egyben utolsó trailerét.

A most bemutatott előzetes számtalan eddig nem látott képkockát rejt, melyből jobban megismerhetjük a főszereplőket, köztük Michael Fassbender karakterét, azt a Callum Lynch-et, aki 500 évet utazik vissza az időben, csakhogy átélje egyik őse emlékét, vagyis egyesüljön Aguilar-ral a spanyol inkvizíció idején. Az új képsorokból azt is megtudhatjuk, hogy mi hajtja a templomosokat, milyen célok vezérlik Jeremy Irons által játszott Rikkin-t – mindent megtesznek, hogy megtalálják az Éden Almája nevezetű ereklyét -, miközben Lynch továbbra is keresi a válaszokat, hogy mi folyik körülötte.

Ahogy a korábbi előzetesekben is láthattuk, látványban nem lesz hiány a filmben, és talán ez lehet az első sikeres játékadaptáció a filmiparban. A filmet Justin Kurzel (Macbeth) rendezte, operatőri feladatott pedig Adam Arkapaw kapta, aki leleményességét már a True Detective első évad forgatásán megmutatta. Arkapaw már bizonyította, hogy mennyire ért a kamerakezeléshez, amit a három trailerben be is bizonyított, és ki tudja, hogy még mivel találkozunk a kész filmben.

Egy forradalmian új technológia segítségével képesek lettünk olvasni az emlékekben, s ennek révén utazni az öröklődött emlékek között. A film főszereplője Callum Lynch (Michael Fassbender) lesz az első, aki megtapasztalhatja őse, Aguilar kalandjait az inkvizíció idején, a 15. századi Spanyolországban. Callum ráeszmél, hogy a titkos és különös Assasinok leszármazottja, emiatt azonban hihetetlen nagy tudásra, és képességekre tesz szert. Callum az új képességek birtokában arra készül, hogy leigázza a pusztító és hataloméhes Templomosok rendjét – napjainkban.

Az Assassin’s Creedben Michael Fassbender, Marion Cotillard főszerepén kívül láthatjuk még Jeremy Irons, Michael K. Williams, és Ariane Labed színészeket is. A film hivatalos bemutató december 29-én.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.