Főoldal Játékok Új játékmódot hoz az Assassin’s Creed Valhalla következő frissítése
Játékok

Új játékmódot hoz az Assassin’s Creed Valhalla következő frissítése

Rengeteg újdonságot hoz az Assassin's Creed Valhalla most megjelent ingyenes frissítése.

457

A Ubisoft bejelentette, hogy már elérhető az Assassin’s Creed Valhalla új frissítése, ami további ingyenes tartalmakat hoz minden játékosnak: egy új játékmódot, Jomsvikig frissítéseket, új képességeket és jutalmakat, valamint két új feloldható épületet – River Raid Dock, Jomsviking Hall – a Településre. A River Raids a játék egy permanens kiegészítése és egy újrajátszható mód, ami tovább gazdagítja az Assassin’s Creed Valhalla portyázó élményét.

Magas tétű fosztogatások, egyedi térképekkel és jutalmakkal, amiken a játékosok kedvükre portyázhatnak anélkül, hogy hatással lennének fő játékállásukra és angliai szövetségeikre. Az eredeti fosztogató funkcióval ellentétben, a portyázó csapat átmenetileg eleshet, ha a játékosok nem élesztik fel őket időben. A Jomsviking Csapat: A toborzott Jomsviking (játékosok által készült online) harcosokat a játékos személyes Jomsviking hadnagya vezeti.

Egy vadonatúj, testreszabható, River Raids-exkluzív hosszú hajó, aminek raktere fejleszthető, hogy még több alapanyagot hozhass vissza vele a River Raids portyázásokból. Az új Jomsviking Hall az első szezonban három fejlesztési szinttel rendelkezik, ami minél nagyobb, annál magasabb rangú felfogadható Jomsviking harcosokat fog bevonzani a játékosoknak. Emellett új Jomsviking rangok is bevezetésre kerültek, a magasabb rangú Jomsvikingeknek pedig nagyobb a túlélési esélye a River Raids módban.

Anglia első narratív fejezeteinek egyike, a Grantebridgescire vagy a Ledecestrescire teljesítését, barakkjuk felépítését és Jomsviking hadnagyuk felfogadását követően a játékosok egy Vagn nevű új NPC-vel és Jomsviking fosztogatóival fognak találkozni, akik bevezetik őket a River Raids játékmódba. A módban bemutatkozik továbbá három lerohanható helyszínekben és zsákmányolható kincsekben bővelkedő térkép is Anglia tengerpartjain.

Végül a frissítés további képességeket és jutalmakat is hoz:

  • The Saint George Páncélszett és Great Sword
  • 3 új monostorokban elrejtett képesség
  • 2 új Település épület

Az Ostara névre keresztelt második szezon 2021 márciusában veszi majd kezdetét, első frissítése pedig egy fesztivált hoz a Településre, valamint egy a Valhalla központi harci élményeire építő új játékmódot, illetve új felszerelést és kozmetikai tárgyakat. Részletek az Assassin’s Creed Valhalla első, 2021 tavaszán érkező Wrath of the Druids kiegészítőjéről egy későbbi időpontban várhatóak.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Splinter Cell
Játékok

Mai közönség számára frissítik a Splinter Cell Remake történetét

A Ubisoft a mai kor igényei szerint mesélné el újra a klasszikus...

XDefiant
Játékok

Már előtölthető az XDefiant és itt a hivatalos gépigény is

A Ubisoft új online aréna shootere pár napon belül érkezik.

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?