Új híreket kaptunk a következő Assassin’s Creed játékról!

Ha hihetünk a szivárogtatásoknak az új rész az Odyssey örökségét viszi tovább, viszont visszahoz egy régi helyszínt is.

Ha hihetünk a szivárogtatásoknak az új rész az Odyssey örökségét viszi tovább, viszont visszahoz egy régi helyszínt is.

Érdekes hírek láttak napvilágot a 4Chan oldalán, a Watch Dogs 3. felvonása mellett szóba került a tavalyi Assassin’s Creed Odyssey lehetséges folytatása is. A játék, ha hihetünk a szivárogtatásoknak a jövő évben érkezik, méghozzá a jelen és a következő generációs platformokra egyaránt (az Xbox valószínűsíthető jövőjéről ITT írtunk). A játék az Ubisoft Sofia műhelyében készülget, Legion kódnév alatt (ez már önmagában sokat sejtethet).

Az új AC a szivárogtatások szerint Rómába fogja kalauzolni az egyszeri Assassinokat. A szálat körülbelül Marcus Aurelius uralkodásának vége felé fogjuk felvenni az Odysseyből megismert módszer alapján két választható karakterrel, név szerint Cassiussal és Luciaval. A poszt megemlíti továbbá, hogy itt is fontosak lesznek a szerepjátékos elemek, és a döntéseinkből adódó következmények. Ahogy az ókori Görögországban, itt is inkább az Assassin rend és az Első Civilizáció dolgai lesznek a főszerepben, még a római birodalom történelmi eseményei csak másodhegedűsként jelentkeznek. A mercenary és a cultist rendszer megmarad, de átalakításra kerül. Ami viszont külön örömre adhat okot, a szivárogtatás szerint eljuthatunk majd Germániába és Galliába is a sztori folyamán.

Mi a véleményetek a szivárogtatásról? Örülnétek ha az Assassin’s Creed széria visszatérne taljánföldre? A megjelent képek természetesen nem az új játékból vannak, hisz olyanokkal még nem rendelkezünk.

Total
1
Shares
Previous Article

Az utóbbi évek 5 legjobb szuperhősös játéka

Next Article
Superman

Darkseid Az Igazság Ligája koncepciós rajzán, ahogy befolyásolja Supermant

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!